Spróbuj w Brico - pewnie będą coś mieli, a jak nie to pewnie w rynku są :) we Wrocławiu można kupić choinkę o każdej porze dnia i nocy ;) a najlepiej zaczekać na rmf, bo oni będą rozdawać za darmoszkę ;)
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Akiwa- ale będziesz miała, ja nawet jednej bombki nie mam- to moje pierwsze samodzielne choinkowe doświadczenie :D:D:D
Niestety ani do Wro nie po drodze ani niestety czekać na darmoszkę nie mogę:) musi więc być dziś dziś dziś :D :D :D jak będzie to się pochwalę:)
nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
#PrzystojnyKawaler nieaktywny 19 grudnia 2011r. o 17:40
choinke to do mrowki jedz napewno cos sobie wybierzesz ;)
Mrowka jest na Kosciuszki przy samym koncu Bolesławca ( wrazie jakby ktos nie wiedział gdzie jest)
Dopisane 19.12.2011r. o godz. 17:40:
ogolnie to chyba pod kazdym marketem sa wystawione choinki ....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.