Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
16 stycznia 2012r. o 20:06
Taaak :| to nie budzę się z tego pięknego snu :* :D lece teraz,bo wedrowiec się zakopał,trza pomóc :) może to jaki książe :| ... :D

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 20:06:

No i kolację mam ;) :D

Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka.Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała: - Piękna Pani... byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie...
Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała:
- No k..wa, nie sądzę...
I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5640
#Nudabida nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 20:11
E - byłam w parku Waryńskiego, puszczałam te... no... znaki dymne, ręce z zimna zgrabiały... Gdzie to ognisko w końcu miało być?? :|
7612
bax
16 stycznia 2012r. o 20:12
:D
5640
#Nudabida nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 20:17
Bax - kusisz tymi żabimi udkami, i znów się najem na noc czegoś i będzie cud jeśli zadziała taka dieta-cud:D
7612
bax
16 stycznia 2012r. o 20:20
Nooo :D ale księcia już nie ma ;( ...choooreeeraaa nooo :D ...
5640
#Nudabida nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 20:29
Książę on z powodu, że co? Że mu jeść trzeba podać i dzieci mnóstwo mu rodzić :D Ja bym też żabie udka wybrała :D
7612
bax
16 stycznia 2012r. o 20:41
Achhhhhh ;( my ksienżniczki ;) w bajki nie wierzymy :D ...
Idę do zakonu ;( może się zaaałaaapię? :| ...na szofera ;) :D
4314
#wiewióra nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 21:01
bax napisał(a): Achhhhhh ;( my ksienżniczki ;) w bajki nie wierzymy :D ...
Idę do zakonu ;( może się zaaałaaapię? :| ...na szofera ;) :D

Mogę z Tobą proszę ;)

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 20:53:

bax napisał(a): Taaak :| to nie budzę się z tego pięknego snu :* :D lece teraz,bo wedrowiec się zakopał,trza pomóc :) może to jaki książe :| ... :D Dopisane 16.01.2012r. o godz. 20:06:No i kolację mam ;) :D

Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka.Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała: - Piękna Pani... byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie...
Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała:
- No k..wa, nie sądzę...
I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce.

Zwabiona przecudnym zapachem kuchni wiewióra stawiła się na kolację bez zaproszenia!!
Ale Bax-iu jak to bax-iu nakryła i dla niej.
Wiewióra jak zwykle przyniosła ze sobą Antałka z Biedronki i tak siedząc razem popijały sobie po pysznej kolacji...

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 20:59:

hop hop jest tu kto??

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 21:01:

I dobranoc:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza