Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
16 stycznia 2012r. o 21:30
Zapachy rozlegały się po całym domciu...mmm... :) I tak sobie siedział"a bax z wiewiórką,gdy nagle ktoś do drzwi zapukał.
Przyszła jakaś Nieznajoma ze Zranioną dziewczyną prowadząc za sobą Pannęzdzieckiem i literką E.Przyniesli ze sobą kosz pełen D_T'e-wisienek,ozdobiony piękną Stokrotką :)
Domek po woli pekał w szwach od przybyszów...
Magnum44 włączyła piękną muzykę,Jowita ogrzewała się przy kominku,Tojcia z ptaszki piekła...Miło,przyjemnie,ale ciszę zakłóciła spadająca moneta ;) Ufff, Żeton spadł na podłogę budząc Artura.
No i czas zasiąsc do kolaji,ale Gosi nie było...
Znów ktoś zapukał do drzwi.Otwieram iiii :| własnym oczom nie wierzyłam...
Gosia patrzy i do mnie krzyczy :|
-Zapomniałaś im drzwi otworzyc !!
-Komu :| ?-pytam..
Czasem chodziła,zaglądała tu jakaś cyganka.Nie pukała,nie wchodziła....

Dokończcie,bo mi pomysłu brak:(...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5640
#Nudabida nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 21:40
Nikt nie drżał, żeby się nuda nie wdarła, bo ta już siedziała w kącie, gdzie jej alabaster otwierał ciasteczka baxiowe:D otwieralno-zamykalne :D
7612
bax
16 stycznia 2012r. o 22:20
Taaa,ta podpuszczałam z tą kawą ;) ...że aż ptasie mleczko otworzyłam :D ...

A teraz czas na mnie,jutro może się dokopię tu :D ...
I wierszem mówię Wam dobranoc:*

Adam Mickiewicz( o ile dobrze zapamiętałam)...

Dobranoc! już dziś więcej nie będziem bawili,

Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy,

Dobranoc, niech odpoczną po łzach twoje oczy,

Dobranoc, niech się serce pokojem zasili.

Dobranoc, z każdej ze mną przemówionej chwili

Niech zostanie dźwięk jakiś cichy i uroczy,

Niechaj gra w twoim uchu; a gdy myśl zamroczy,

Niech się mój obraz sennym źrenicom przymili.

Dobranoc, obróć jeszcze raz na mnie oczęta,

Pozwól lica. - Dobranoc - chcesz na sługi klasnąć?

Daj mi pierś ucałować. - Dobranoc, zapięta.

- Dobranoc, już uciekłaś i drzwi chcesz zatrzasnąć.

Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta!

Powtarzając: dobranoc, nie dałbym ci zasnąć.

5570
#De_Tourvel nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 22:34
bax napisał(a): Zapachy rozlegały się po całym domciu...mmm... :) I tak sobie siedział"a bax z wiewiórką,gdy nagle ktoś do drzwi zapukał.
Przyszła jakaś Nieznajoma ze Zranioną dziewczyną prowadząc za sobą Pannęzdzieckiem i literką E.Przyniesli ze sobą kosz pełen D_T'e-wisienek,ozdobiony piękną Stokrotką :)
Domek po woli pekał w szwach od przybyszów...
Magnum44 włączyła piękną muzykę,Jowita ogrzewała się przy kominku,Tojcia z ptaszki piekła...Miło,przyjemnie,ale ciszę zakłóciła spadająca moneta ;) Ufff, Żeton spadł na podłogę budząc Artura.
No i czas zasiąsc do kolaji,ale Gosi nie było...
Znów ktoś zapukał do drzwi.Otwieram iiii :| własnym oczom nie wierzyłam...
Gosia patrzy i do mnie krzyczy :|
-Zapomniałaś im drzwi otworzyc !!
-Komu :| ?-pytam..
Czasem chodziła,zaglądała tu jakaś cyganka.Nie pukała,nie wchodziła....

Dokończcie,bo mi pomysłu brak:(...

W końcu okazało się, że to nie cyganka tylko spóźniony Sentinel, który robił porządki i Hemi po rajdzie boczurowym ;) przynieśli kosz smakołyków, które przygotowała Erjotka z Tomkiem ;) impreza znów rozkręciła się na nowo, kiedy okazało się, że to urodziny Baxia :D Baxiu została poproszona o pomyślenie marzenia i wybór prezentu... :>

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 22:34:

Baxiu, skoro uciekłaś to dobranoc :* a ja tu sobie cichutko w kąciku jak grzeczna Wisienka posiedzę do rańca :P

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
6979
E
16 stycznia 2012r. o 22:43
Nudabida napisał(a): E - byłam w parku Waryńskiego, puszczałam te... no... znaki dymne, ręce z zimna zgrabiały... Gdzie to ognisko w końcu miało być?? :|

NuBi, ja stałam dwie godziny, aż strażnicy miejscy dziwnie na mnie patrzyli, o tak :| :| :| :D a Ciebie nie widziałam :|
Nagle, ze swoim pięknym uśmiechem, weszła Margotka i powiedziała, czy ktoś tu proponował Kavę? A Bylu odpowiedział, że różne imprezy już organizował, ale kawowych jeszcze nie :| :D Patrzą, a tu Hemi, jak z boczura nie przyłoży :| ups okazało się, że to CROW niechcący stanęła na Jego drodze :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5570
#De_Tourvel nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 22:46
Witaj E:*

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5640
#Nudabida nieaktywny
16 stycznia 2012r. o 22:47
No toż znaki dymne były:D Nie widziałaś? No fakt, ja nie przyciągam uwagi tak bardzo jak strażacy miejscy :D
6979
E
16 stycznia 2012r. o 22:51
Akiwa zwróciła Hemiemu uwagę, że z kobietami trzeba delikatnie :) Na co Tojka stwierdziła, że kobieta, to wcale nie słaba płeć i sobie poradzi ;)

Dopisane 16.01.2012r. o godz. 22:51:

D_T :* NuBi :* ja już może pójdę spać, bo bzdurzę, zamiast bajać :| :D NuBi na drugi raz umawiamy się w ...(wpisać nazwę lokalu) :D Dobrej nocki Kochani :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza