Widzę, że Wszyscy zabiegani tak, że nie mają czasu do komputera usiąść :) Ale jeśli ma to być owocne bieganie, to niech tak będzie :) Tradycyjnie, chcę Wam życzyć spokojnej nocki, a gdyby jakiś fajny sen się trafił, to już będzie całkiem miło :) Niech te całusy starczą do rana :* :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Witam Was :)
Coś mnie jakoś tak dziwnie natchnęło :| czy jaaak?...
Stary rok za nami i tak se myślę :| no dobra... :D ...tak se kumam,że bedzie o.k:)...
Kocham Was noooo :* ...i ...aaaa...
Noo to śpijcie spokojnie :* ,pracusiom coby tu :| ...nie zaspali do pracy :* :D
dzięki wielkie nooo ;( ...Gosia :* zdziel mnie tom mietłom ;) i pokaż gdzie moje miejsce ;) ...bo tęsknie za Wami tylko :* ;( ...
Pozdrawiam i do klikania ;) ...
:) :) Witam :) Kto nie ma garażu musi wcześniej wstać by zdążyć do pracy na czas ;( Skrobanie...skrobanie.... Na dworze na minusie 5,5 brrr
Miłego dnia Bajeranci ;)
E :* koniec wylegiwania :* Wstawać śpiochy :|
Jowitko :* jakie wylegiwanie :| ja od rana latam, gadam, pełen serwis :D A jak spojrzałam za okno, to od razu mi się humor poprawił, choć i tak miałam bardzo dobry :) :) :) Witajcie Kochani w ten, dziś mogę powiedzieć z czystym sumieniem, piękny dzień :) Zaraz trzeba korzystać i lecieć, gdzie oczy poniosą :|
&feature=related
Wszystkim dziękuję za wczorajsze całusy: D_T:* Mansonku:* Baxiu:* Ty wiesz:) Tyldunia:* już tyle razy deklarowała, że mnie kocha :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.