#Pannazdzieckiem nieaktywny 1 lutego 2012r. o 23:25
Drogie Panie , również jestem pod wrażeniem twórczości alabastrowego w Nubi zakochanego Kolegi :) Ale ... nie ma żadnego ale :D Dobrze , że wróciłaś Moderatorko :) Brakowało mi Ciebie :) Akiwo , Wisieńko . Jakże miło :) Dobry wieczór :) Właściwie to tylko na chwilę wpadłem dobrej nocy życzyć i ... co to ja chciałem powiedzieć ... nie mam zwyczaju do późnych nocnych godzin czytać , co inni piszą , zwyczaj taki mam rankiem , więc teraz dobranoc powiem :) Dobrze jest mieć Przyjaciół. Arturze , Kavo , Gochy syske tsy , Anki cudowne , w cierpieniu uzasadnione , Castylijsko urodziwe i porażone brakliem zrozumienia ...:) i wielu innych . Bez Was , byłbym jedynie strzępem świadomości ... :)
Alabaster proszę Cię tylko się nie obraź , nie rywalizuję z Tobą :) Dobranoc Horery , jak Jowita mawia :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wstawać śpiochy!! Mamy piękny nowy dzień ;) i nieważne,że wszystko zamarzło, przymarzło, nie chce odpalić, ruszyć, wszystko się spóźnia i wogóle mamy mega bajer z tą zimą ;) najlepiej wyjść z domu i przeżyć to samemu :D:D:D Gorąco polecam :P:>
Btw. zdjęcie poniżej ma tytuł: 'zima cię kocha' :D:D:D
[img=1328159063_gngkp3h.jpg]
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
#Pannazdzieckiem nieaktywny 2 lutego 2012r. o 7:07
Doberek :) Ja dopiero zobaczę , czy mi opony do asfaltu nie przymarzły . Miłego dnia Wam życzę :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.