Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 lutego 2012r. o 23:25
Drogie Panie , również jestem pod wrażeniem twórczości alabastrowego w Nubi zakochanego Kolegi :) Ale ... nie ma żadnego ale :D Dobrze , że wróciłaś Moderatorko :) Brakowało mi Ciebie :) Akiwo , Wisieńko . Jakże miło :) Dobry wieczór :) Właściwie to tylko na chwilę wpadłem dobrej nocy życzyć i ... co to ja chciałem powiedzieć ... nie mam zwyczaju do późnych nocnych godzin czytać , co inni piszą , zwyczaj taki mam rankiem , więc teraz dobranoc powiem :) Dobrze jest mieć Przyjaciół. Arturze , Kavo , Gochy syske tsy , Anki cudowne , w cierpieniu uzasadnione , Castylijsko urodziwe i porażone brakliem zrozumienia ...:) i wielu innych . Bez Was , byłbym jedynie strzępem świadomości ... :)
Alabaster proszę Cię tylko się nie obraź , nie rywalizuję z Tobą :) Dobranoc Horery , jak Jowita mawia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5640
#Nudabida nieaktywny
2 lutego 2012r. o 0:11
alabaster72 napisał(a): (K)toś (O)durza (C)iało (H)austami (A)sertywnych (M)yśli :*

..... "Zuzanna lubi je tylko jesienią"...

:| Kurka, późno już-pomęczonam - może ten odzew to był do innego hasła ... :|

Alutka - toż ja sama pisać, tworzyć ni w ząb nie umim - masz tu ode mnie zrzynę z jutuba :*

&feature=related
5570
#De_Tourvel nieaktywny
2 lutego 2012r. o 6:04
Wstawać śpiochy!! Mamy piękny nowy dzień ;) i nieważne,że wszystko zamarzło, przymarzło, nie chce odpalić, ruszyć, wszystko się spóźnia i wogóle mamy mega bajer z tą zimą ;) najlepiej wyjść z domu i przeżyć to samemu :D:D:D Gorąco polecam :P:>

Btw. zdjęcie poniżej ma tytuł: 'zima cię kocha' :D:D:D

[img=1328159063_gngkp3h.jpg]

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5221
#Jowita nieaktywny
2 lutego 2012r. o 6:59
Witam :) D_T masz rację ....ale mi dzisiaj przedmioty martwe nie opierały się z czego bardzo się cieszyłam :D Miłego dnia wszystkim życzę :D ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 lutego 2012r. o 7:07
Doberek :) Ja dopiero zobaczę , czy mi opony do asfaltu nie przymarzły . Miłego dnia Wam życzę :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7612
bax
2 lutego 2012r. o 8:29
Bry :) ,,,
&feature=related
-nara,,, ;) ,,,
5640
#Nudabida nieaktywny
2 lutego 2012r. o 8:58
De_Tourvel napisał(a): wszystko zamarzło, przymarzło, (...)najlepiej wyjść z domu i przeżyć to samemu :D:D:D

...byłam...przeżyłam...wróciłam....

Raany - teraz w ramach odmarzania rozpieszczam się śniadankiem i kawą :D

Dzień Dobry wszystkim:)
~ZRANIONA niezalogowany
2 lutego 2012r. o 9:05
Witaammmmmmmm wszystkich ;) brrrrrrrrrr jak zimno w domu,nawet goraca herbata nic nie pomogla :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza