De_Tourvel napisał(a): A, i znalazłam jeszcze coś dla Ciebie ;) Ranniusia powinnaś powiesić to sobie nad łóżkiem albo nad stołem w kuchni ;):Pmasz racje ;) ale ja i tak nie szukam idealnego faceta,bo takich nie ma,tak samo jak idealnych kobitek ;) Trzeba tylko umiec sie dogadac to bedzie dobrze :*
[img=1330619056_qqxe5mm.jpg]
VIP007 napisał(a): witaj zraniona :* jak tam wieczór mija? :*mija jak co wieczor ;( samotnie,tylko ja i moja lampka wina :D ,ale nie skarze sie,bo po 1 butelce moge se nawet pogadac.... hehheh
De_Tourvel napisał(a): Ja nie o tym :Pwiem slodziutka,dlatego napisalam: masz racje.. ;D
E napisał(a): Rannusia :* święte słowa :) :) Na razie zmykam, do wieczorka :):* :*
zraniona napisał(a): Musisz sprobowac,jak se kupisz to dasz znac,stukne sie szklanka z toba tak wirytualnie i bedziemy razem zlopac :D :D :Ale wtedy ja za swoje odloty na forum nie gwarantuje :D:D :D ddobre dobre ,wytrzymamy 1 lampkę na forum bo pózniej to :P może nam się plątać i paluszki będą głupstewka pisać :D :* jestem bynajmniej na tak,,muszę spróbować to winko :P :D :* [img=1330621391_t66agsf.jpg]