Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
15 marca 2012r. o 20:38
No dobra, niech stracę :| Gratuluję :* ile to dni zajęło :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:44
Trzy wieczory , ale czego nie robi się dla miłości :) :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5570
#De_Tourvel nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:47
E napisał(a): D_T ,no to nie ma tego złego, a co się odwlecze, to nie uciecze ;) Oj Bidulki Wy moje :*
Ku pokrzepieniu serc :)

Dzięki E:*:*:* a gdzie dają takich rycerzy? ;) bo jeden to by mi się przydał :P:>

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
3118
#sylvia nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:48
hemi napisał(a): dzien dobry wieczór:)
co tam,jak tam??
Rozmawiałem dzisiaj z E ,mam pewnego pomysła ,na celowniku jest rozcapizok,Sylvia...E ,czy ktos jeszcze wpada ci do głowy??

E póki co CIIIICHO SZAAAAA :] :]

Witajcie :* oooo prosze jak dobrze że o mnie ktoś pamięta :) :* nie wiem co knujecie...?? ale z wami wszystko zawsze fajne :) Wpadać mi do sklepu bo.... zanudze się tam:(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:55
sylvia napisał(a): bo.... zanudze się tam:(

A coż można kupić ? Jeśli lista oferowanych towarów pokrywać się będzie z moimi marzeniami ... pomyślmy , miłość , przyjaźń , dobrobyt , powodzenie ... już mam , masz coś ekstra Sylwuś :*:D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
15 marca 2012r. o 20:55
Pannazdzieckiem napisał(a): ale czego nie robi się dla miłości :)

Taaak, bo jak mawia pewien 8-latek, miłość jest najważniejsza :)
Ponieważ miałam długi dzień, to trzeba o łóżeczku pomyśleć :) :)
Dobrej nocki Kochani :* :* :*
[img=1331841314_zk8p8rr.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:58
Pannazdzieckiem napisał(a):
sylvia napisał(a): bo.... zanudze się tam:(

A coż można kupić ? Jeśli lista oferowanych towarów pokrywać się będzie z moimi marzeniami ... pomyślmy , miłość , przyjaźń , dobrobyt , powodzenie ... już mam , masz coś ekstra Sylwuś :*:D

Mam moje towarzystwo i kawka :) są też lizaki i balony :D

Dopisane 15.03.2012r. o godz. 20:58:

Dobranoc i kolorowych snów E :*
~klakierek niezalogowany
15 marca 2012r. o 21:03
klakierek lubi balony
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza