Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przedwyborcza aktywność Piotra Romana

~totalitaryzm w Bolesławcu niezalogowany
3 października 2010r. o 12:13
Agnieszka Blecić mówi : Ten Roman to jak zabójcze powietrze, dla beztlenowców w głębinach wychodka :) A co najgorsze w/w odmawia publicznie rozebrać się do galotów i pomazać gliną! On nie potrafi niczego udawać i jako artysta jest do kitu :( A przecież dobry biznes i forsę robić mogą tylko ci, co potrafią zagrać nawet anioła, nie będąc nim! Na tym handel polega :).

ja mam pytanie czy Roman może zabronić malowania się gliną ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Aga B. pisze niezalogowany
3 października 2010r. o 12:19
ad. nowej formuły Starówki - Starówka z kuchnią bałkanską :

"Niestety nie wiem, czy rakija też będzie, czy trzeba swojej roboty przynieść :) Wiem o tym wszystkim od znajomków, ale też z innych forów."

pani Agnieszko wnoszenie swojego alkoholu i to bez akcyzy do lokalu jest NIEDOPUSZCZALNE. Namawia PAni do zachowań nagannych w imię Waszej kultury czy Pani osobistej głupoty?
4884
#TikTakShow nieaktywny
3 października 2010r. o 13:53
Belic czy jakoś tak spadaj na ii lub do Kolobrzegu

Dopisane 03.10.2010r. o godz. 13:53:

Panu świeto krec liwemu juz podziekujemy

Zastosowana autokorekta

~` niezalogowany
3 października 2010r. o 15:31
Ostatnio radny młody Kowalski sie chwalił ze ciki jemu jest kostka wspaniała wokól Rynku-zaplecze .
Moze i jemu tez za to podziekujemy .
~Polak mały niezalogowany
4 października 2010r. o 18:45
Miasto pięknieje? W którym miejscu?Masz bogatą wyobraźnię,pobożne życzenie,czy jesteś zwykłym klakierem PR?
Miasto jest systematycznie i bezmyślnie roz,,,w tych samych miejscach.Żadne prace nie są kończone.Ulice,które już powinny być przejezdne-od kwietnia rozbabrane są na nowo rozkopywane.Ani przejechać,ani przejść. To jest wielki tor przeszkód głównie wyłożony łupaną czyli nieprzyjazną(jak władze miasta)kostką.
~Mazi niezalogowany
4 października 2010r. o 18:52
śmiać mi sie z was wszystkich (przeciwników PR) bo jak co wybory zmiażdży on przeciwników. Dlaczego? bo tak naprawde nikt inny z osób które startują nie zrobi nic! Jakiś Król wzięty z nikąd bądź też Ojciec Brudasów czy PAPASMERF czy jak on tam w każdym bądź razie ten od Piwnicy Paryskiej. Wszyscy obiecują i nic z tego nie wynika dlatego ja osobiście wole np. zagłosować na Romana bo wiem co robił dla niektórych nic dla innych już więcej. W każdym bądź razie wiem czego nie zrobi. Natomiast pseudo radny BN - ? co zlikwiduje połowe miasta? czy upierd*** gliną całe miasto i będzie happy. Gliniada jest fajna - nic do niej nie mam ale wiem jak ten k*t*a mnie potraktował na wośpie ! i nikomu nie życze takie prezydenta który więcej gada niż robi !!
~wyborca niezalogowany
4 października 2010r. o 18:55
Roman zadłuża maisto ,bo nic innego nie potrafi
koniec !
CZAS NA ZMIANY

Roman wróć do szkoły!
~xx niezalogowany
4 października 2010r. o 19:53
A w rynku znów kostkę rozkopali. Jak ją położą, to za chwilę zdejmą, bo przecież trawniki i klomby będą robić. Robota głupiego. A propos plant, ja się zastanawiam kto będzie plewił chwasty wokół tych rachitycznych roślinek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo