Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przedwyborcza aktywność Piotra Romana

~t niezalogowany
2 października 2010r. o 20:05
Dla mnie wielki plus za niezłe kino i wygląd miasta. Przyjechali znajomi z innego miasta i byli zachwyceni. Fakt dali ciała ostatnio z garażami na Gdańskiej,ale ogólnie więcej plusów niż minusów. A wy gderacze gderajcie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 października 2010r. o 21:05
Cokolwiek Roma zrobił zrobił nie za swoje pieniądze. Rozwalanie miejskiej kasy idzie mu świetnie.
Proponuję obejrzeć kilka filmików K. Gwizdały by się dowiedzieć kim jest Piotr Roman.

Jakie ma Piotr Roman osiągnięcia?
- zadłużone miasto
- skłócona Rada Miasta
- dyrektorzy i prezesi z nadania
- oskarżenia o mobbing w jednostakach zarządzanych przez miasto

itd.
~ niezalogowany
2 października 2010r. o 21:06
~~1 napisał(a): za bezguscie i kostkę w Rynku tez podziekujesz ?

Ta kostka to jeden syf i niewypał

chyba podam Romana o odszokdowanie za zniszczone buty na tej kostce
~~2 niezalogowany
2 października 2010r. o 22:54
mi już poszły 2 pary butów ,a omijam jam mogę
~zadowolona niezalogowany
3 października 2010r. o 9:16
Gadacie... zawsze tak jest,że ktoś nowy mianuje swoich ludzi... pracowałam za Burniaka w UM i Roman dużo nie zmienił, pracują w większości te same osoby, w instytucjach oświatowych też dyrektorzy są Ci sami, za To za Romana mamy ładniejsze przedszkola, place zabaw, parki pięknieja z dnia na dzień, a kostka jest nie tylko u nas w wiekszości miast.
3397
Szafa06
3 października 2010r. o 9:50
~Polak mały napisał(a): Po polsku,tzn.,że facet za nasze pieniądze robi nas w ... cynicznie dopisując do tego ideologię dobrego samorządowca.

co za brednie z tego co zauwarzyłem to b bolcu juz od paru lat cos sie dzieje ciagłe remonty itp.

Dopisane 03.10.2010r. o godz. 09:48:

~ napisał(a):
~~1 napisał(a): za bezguscie i kostkę w Rynku tez podziekujesz ?

Ta kostka to jeden syf i niewypał

chyba podam Romana o odszokdowanie za zniszczone buty na tej kostce

to nie wiem jak ty chodzisz ze ci sie buty niszcza, kostka tu nie ma nic do tego.

Dopisane 03.10.2010r. o godz. 09:50:

~Mariusz napisał(a):
~Gorky napisał(a): Wybierz sobie Nowaka, on na pewno będzie robił kostkę z bajki. Ba! U niego wszystko będzie jak z bajki! Wszystko co mówi już teraz brzmi jak bajka!

Wolę bajki Nowak niż bajanie PR[/przepraszam ale masz nie pokolei skoro wolisz nowaka jesli ten czlowiek wygra wybory to twoja bajka prysnie i bedziesz w koszmarze

"...każdy człowiek jest inny ta sama ziemia... każdy ma swój punk widzenia..."
~ojciec niezalogowany
3 października 2010r. o 10:29
co ty wypisujesz? kostka nie ma nic do tego? Przecież nawet wózek z dzieckiem ma problemy z przejazdem przez rynek, bo dziecko dostaje wstrząsu mózgu. Buty na obcasach ? spytaj szewców ile maja więcej roboty, a dowiesz się co słysza o kostce od kobiet. Załóż trampki z cienką podeszwą i pochodź trochę po rynku, mędziesz miał masaż za darmo, ale i bolące stopy już po chwili. Dla mnie ta kostka to naj naj największy bubel w Bolcu. A do tego nikt z "góry" nie przeją się się uwagami mieszkańców i mamy taka samą kostkę na plantach. Czyli... P. prezydent nie zwraca uwagi na uwagi mieszkańców, czego dowodem jest ta kostka na plantach.
~obcasy kontra kostka brukowa niezalogowany
3 października 2010r. o 11:53
Pomiędzy jedną a drugą kostkę granitową wpadają obcasy butów i zdzierają to, czym obcas jest powleczony. Buty dziecięce mają pozdzierane noski, bo maluszki uderzają w ostre krawedzie wystajacej kostki.
Dla mnie to SKANDAL , że nie ma pasa chodnika z równej płyty granitowej. Poza wyglądem -chodniki i pasy ruchu muszą być funkcjonalne. Ja już nie puszę łądne, ale DLA LUDZI!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza