Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

6979
E
15 września 2011r. o 20:42
~ napisał(a): Dlaczego Pannazdzieckiem nie szanuje "ludzi w koloratkach", skoro mowi o wielkiej i czystem MILOSCI.

A dlaczego mnie o to pytasz, ja wyraziłam swoje zdanie i do niego możesz się odnieść.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
15 września 2011r. o 20:49
~ napisał(a):
GosiaM napisał(a): Arti, w tym masz rację , popieram :)

A ksiadz z Tomaszowa, tez podpada pod Twoje "popieram".

arti29 napisał(a):
Wystarczy popatrzeć jak żyją księża , ciągle im mało i mało !!!

Co do podatków nas wierzących "popieram"
Ksiądz z Tomaszowa nie należy do tych , którym mało a wręcz przeciwnie , stara się dostrzec to, jak żyją jego parafianie. Jest człowiekiem z wielkim sercem dającym prawdziwe świadectwo wiary w Boga, miłości bliźniego, a nie dobra materialne .

Proszę powiedz czy nie jest tak , że i niektórzy księża są zaślepieni przez dobra doczesne , które stają im przed tymi duchowymi ? Czy nie mam w tym racji , czy nie przez to ludzie zaczynają się buntować ? Oczywiście mówię o tych, którzy postępują źle i w żaden sposób tego nie popieram.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4743
#MANSON nieaktywny
15 września 2011r. o 20:50
No teraz lepiej Babajago!
...i nic nie tracisz.Każdy ma prawo do swojego zdania i wyboru.
Bużka! :* :D
"Kler na stos!!!" a co ? Oni palili w imę wiary to i ja mogę! Ma ktoś podpałkę do grila? hihi!
.....nadchodzę!!! :>

[img=1316112626_3yre1nb.jpg]
2945
Mgosia
15 września 2011r. o 20:53
Tych sprawiedliwych Mansonie, też na stos ?
A dlaczego niejednokrotnie umierający ateiści proszą o wezwanie księdza ? :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4743
#MANSON nieaktywny
15 września 2011r. o 20:55
Słabość ludzka! Człowiek jest słabszy od zapałki ;) ...niestety ;)
4617
#arti29 nieaktywny
15 września 2011r. o 20:55
Oczywiście nie można wrzucać wszystkich księży do jednego worka , są też tacy których naprawde interesuje los swoich " owieczek " niemniej jednak można zaobserwować tendencję wzrostu ludzi którzy zostaja księżmi nie z powołania ale dla poprawy stanu finansowego .

Chwytaj dzień :)
2945
Mgosia
15 września 2011r. o 20:58
Arti29, rożnie to bywa, ale nie stawiałabym na chęć zysku , raczej na nacisk rodziców.

~ niezalogowany
15 września 2011r. o 21:01
E napisał(a): A dlaczego mnie o to pytasz, ja wyraziłam swoje zdanie i do niego możesz się odnieść.

Mysle, ze sie powinnas domyslec dlaczego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza