Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~-DLB- szwalnia niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 10:33
do dziewczyn ze zmiany "white" może my weźmy w swoje ręce ten temat na światło dzienne puścmy na linii-pocztą pantoflową niezastąpiona drogą komunikacji:) hasło na spawalnie,u.r,lakiernie,magazyn itd i pierwszy krok za nami-kobietami.:)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~white niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 12:25
ja jestem za :) ale z tego co wiem -jak jest jakies spotkanko to tylko "starsze stażem" są mile widziane :P Ja pracuję ponad pół roku czyli mnie nie liczą :>
~ona niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 23:15
żadne "większym stażem" kto ci to powiedział? Nie ma reguły staż,stanowisko..liczy się fajna impreza.:) zlot jest dla wszystkich chętnych,nie ma mniejszości czy większości! Z tego co ja już usłyszałam-zlot robi 2 chłopaków z magazynu-tylko nie wiem na której jest zmianie. Po świętach będę miała więcej informacji kto,co,jak itd.:) fajny pomysł-kaizen się należy chłopakowi hehehe chyba się domyślam który to magazynier wymyślił.:) Więc powtarzam-nie ma barier kto może a kto nie! Jak komuś nie pasuje i ma jakieś "halo" zostaje w domu i niech żałuję.:)
~zmiana white niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 17:50
~-DLB- szwalnia napisał(a): do dziewczyn ze zmiany "white" może my weźmy w swoje ręce ten temat na światło dzienne puścmy na linii-pocztą pantoflową niezastąpiona drogą komunikacji:) hasło na spawalnie,u.r,lakiernie,magazyn itd i pierwszy krok za nami-kobietami.:)
, fajne niunie ja sie piszę - spawalnia !
5286
#Maniekk19 nieaktywny
15 kwietnia 2012r. o 14:01
Dobra ten kto był wczoraj na imprezie w anabeli niech w skrócie opisze atmosfere jaka panowała podczas biby zakładowej ;D
~Gwidon niezalogowany
15 kwietnia 2012r. o 16:38
Impra czadowa,proszę o powtórkę,dziewczyny z naszej Red mamy najpiękniejsze.Ukłony dla organizatorów pozdowionka dla uczestników imprezy :P
~ooo niezalogowany
15 kwietnia 2012r. o 18:34
Impreza była SUPER, niech żałują Ci, którzy nie chcieli na nią iść :]
~anonim niezalogowany
16 kwietnia 2012r. o 17:44
Siemka jak ktoś ma zdjęcia z sobotniej imprezki w anabelli to wyślijcie mi na [email protected]
Z góry dzięki ;) A osobiście co do imprezki to było git!!!
REKLAMA Nowe domy!