Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~tajemniczy... niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 8:56
witam.:) ludzie zejdzcie na ziemię! 90% wypowiedzi tu,to tylko narzekanie jak tam źle. Pracuje tam ponad rok i nie jest aż tak tragicznie.:) zamiast tylko narzekać i jechać jedna osoba na drugą...proponuje ciekawy "temat" do osób pracujących w tbai. Co powiecie aby zorganizować "zlot-integracyjny" mówię o imprezie wszystkich działów.:) miejsce i dzień można wspólnie ustalić.:) firma sama od siebie ,chyba boi się wyjść z takim kaizenem :D wiem że były imprezy ze strony bolesławca..a co powiecie o imprezie ze strony Lubania/okolic? Połączyć dwie te strony-ustalić dogodną dla każdego lokalizację takiego zlotu i będzie super.:) czekam,na propozycje.:)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 10:44
ale wszystkie zmiany ??
~FC niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 10:55
Raczej trudne do wykonania przy trzech zmianach.Pomysł ogólnie ok.Ale kiedy w sobotę?Ja też pracuje tutaj ponad rok.Praca jak praca,nigdzie nie ma pieniędzy za darmo.Mogę tylko dodać ,że firma jeśli chodzi o świadczenia wobec pracowników jest ok.Oby tak dalej.
~ niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 14:44
mozemy pomyslec o tym pomysl mi sie podoba
~tajemniczy... niezalogowany
1 kwietnia 2012r. o 23:32
może by..wywiesić na tablicy ogłoszeń w holu takie info co do zlotu-integracyjnym.:) już widzę minę biura jak to zobaczą.:) może by im dało coś do myślenia wtedy.:) tylko kto będzie tym organizatorem i u kogo zapisy będziemy robić?:)
~FC niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 10:37
A może po prostu napisać informacje,że takie spotkanie będzie miało miejsce i bez względu na to, kto jet z jakiej zmiany i z jakiego działu, jeśli ma ochotę niech przyjdzie.Tylko gdzie i kiedy?Myślę,że najlepiej jak już będzie cieplej może maj?A miejsce?
5042
#DZL nieaktywny
2 kwietnia 2012r. o 11:11
Czy ktoś się orientuje jaka firma transportowa od dziś tj.poniedziałek będzie wozić na lince TBAI-Somain.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 14:39
Przenosza szwaczki ze zmiany blue na inne zmiany ale o zlikwidowaniu jeszcze nie mowia.Ktos powiedzial zeby plotek nie sluchac.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza