Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~~ niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 21:27
~ napisał(a): zwolnienia są. likwidują zmiane bluze. nie ma przyjec

Są przyjęcia - wystarczy przejść się do UP w Bolesławcu. Lubań ma spore bezrobocie i tam też powinny być oferty. No i przyjmują na nową linię, która ma ruszyć już wkrótce... Wiem, bo nowy jestem :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Aga niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 21:38
Taaa są przyjęcia dla ludzi z wykształceniem podstawowym,zawodowym,albo średnim....boją się wziąść kogoś z wyższym, albo ze znajomością języka, bo wiadomo od razu pojawia się konkurencja co do wyższych stanowisk!!! Jak na szwalnie to podstawowe i zawodowe, jak ktoś ma wyższe to nie ma co składać.Pozdrawiam
~ niezalogowany
2 kwietnia 2012r. o 21:42
~~ napisał(a):

Są przyjęcia - wystarczy przejść się do UP w Bolesławcu. Lubań ma spore bezrobocie i tam też powinny być oferty. No i przyjmują na nową linię, która ma ruszyć już wkrótce... Wiem, bo nowy jestem :)

nowa linie tzn w tym smaym budynku?? czy tym budowanym obok?? i jaka to linia ma byc jaki profil dzieki.
~~123 niezalogowany
3 kwietnia 2012r. o 23:14
żal was normalnie czytać..tylko żale i jak w tbai źle..niepodoba się wam tam,to po cholere tam pracujecie?! Droga wolna!
~Ukasz niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 12:30
~~123 napisał(a): żal was normalnie czytać..tylko żale i jak w tbai źle..niepodoba się wam tam,to po cholere tam pracujecie?! Droga wolna!

Idiot(k)a...a z czego ludzie będą żyli? Swoją droga Twojego tekstu w TBAI wiele razy można usłyszeć. Najlepiej pobłażać wszystkiemu...wiele osób działa tam na niekorzyśc firmy a dalej sobie paski na czapce doczepiają myśląc, że coś znaczą... żałosne.
~jam jest niezalogowany
4 kwietnia 2012r. o 13:13
~~ napisał(a):

Od kiedy tam robisz? Te ogłoszenie jest dziwnie napisane, że pomyślałem, że potrzebują tylko szwaczki. Potrzebują też tam kolesi czy nie?
~pracownik niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 6:56
Szukam dojazdu z Bolesławca od wtorku ( 10.04 ) na zmiane RED .

tel.
792 010 493
~-DLB- szwalnia niezalogowany
6 kwietnia 2012r. o 10:23
ciekawy padł tu wątek..związany ze zlotem pracowników.:) ale jak widzę cisza w tym temacie..szkoda. 3zmiany/nie ma szans połączyć na takie spotkanie. Żaden lokal nie pomieści tylu osób hehe. Proponuje taki zlot maj-czerwiec jak noce będą cieplejsze. I zrobić takie spotkanie na łonie natury nad jeziorem przy mega ognisku:) w zeszłym roku byłam na takim zlocie. Mówię wam jest super.:) dziewczyny..drzewa do lasu się nie zabiera.:)
REKLAMA Villaro zaprasza