Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Xbox , PSP - przeróbka-naprawa- porady

4555
#krawi93 nieaktywny
16 czerwca 2011r. o 22:54
Witam

przerabiam psp od kilku lat, mam w tym spore doświadczenie. Nie biorę za to dużo. Mogę to zrobić w 5 min w dowolnym miejscu w Bc lub u mnie na os kwiatowym. Mam czas codziennie wieczorem.

Zainteresowany? 794 123 316 :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
613
Drill
16 czerwca 2011r. o 23:14
Ew zgorzelecka 7 bolesławiec - markotel - chociaż nie gwarantuje iż na niedziel skończę - trochę rzeczy do zrobienia jest - koszt 20-35zł zależnie od typu konsoli

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
3046
#sentinel nieaktywny
8 sierpnia 2011r. o 19:16
jaceniek napisał(a): Kto w bc przerabia xboxy ?
Mam eXtreme 1.6, chcę LT+ 1.9

GG 2563898
~ niezalogowany
9 sierpnia 2011r. o 7:31
Drill napisał(a): Zgłoś się na Zgorzelecka 7 :) wprowadziliśmy nową usługę :) przerabiamy konsole :)
Xbox 360 Ps2 Ps3 PSP Nintendo DS i Nintendo Wii :)

zapraszam :) komis - serwis - naprawa - Markotel ;)Dopisane 27.05.2011r. o godz. 19:42:i odrazu mówię iż najnowszego slima będzie można dopiero przerobić na dniach :) ew jeśli masz slima z pierwszego wypustu

odezwij sie na gg 1480284
a krąg śmierci naprawiacie ( 3 czerwone diody) i jaka cena
~ niezalogowany
8 września 2011r. o 12:30
brandondico napisał(a): Witam mam taki problem:

Mam konsole Xbox 360 włożyłem grę Dead Island wyskoczyło okienko aktualizacji konsola się zrestartowała i później wyskakuje ciągle błąd:

że nie może odczytać aktualizacji z płyty
Kod statusu 3134-3151-B200-0700-C000-0013

Nagrywałem aktualizacje na pendrive ale też nie czytało.
Jest ktoś w B-C kto się na tym zna?
~Z niezalogowany
8 września 2011r. o 13:04
Musisz zaktualizować CFW które masz na konsoli. Więc musisz się przejechać lub przejść do tego kto ci zrobił przeróbkę i zaktualizować ją i wtedy dokończyć aktualizację.

Poza tym jeżeli Cię nie stać na oryginalne gry to nie kupujcie konsol.

Zmoderowano 08.09.2011 godz.18:51 - powód: cytowanie (sentinel)
~Z niezalogowany
8 września 2011r. o 13:05
Drill napisał(a): Nintendo DS

Jak go przerabiacie? Grzebiąc w bebechach? Jak tak to jesteście niezłymi psujami :P
5952
#FreeQ nieaktywny
8 września 2011r. o 16:34
jaceniek napisał(a): Kto w bc przerabia xboxy ?
Mam eXtreme 1.6, chcę LT+ 1.9

kto przerabia xboxy?? mam xboxa 360 slim do przeróbki...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo