Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Xbox , PSP - przeróbka-naprawa- porady

613
Drill
8 września 2011r. o 19:43
~Z napisał(a):
Drill napisał(a): Nintendo DS

Jak go przerabiacie? Grzebiąc w bebechach? Jak tak to jesteście niezłymi psujami :P

Cartem - sprzedajemy klientowi Carta do danego typu konsoli i wio :)

Dopisane 08.09.2011r. o godz. 19:43:

FreeQ napisał(a):
jaceniek napisał(a): Kto w bc przerabia xboxy ?
Mam eXtreme 1.6, chcę LT+ 1.9

kto przerabia xboxy?? mam xboxa 360 slim do przeróbki...

Jaki to slimek? aktualizowany był? bo z slimami to ogolnie przerypane jest :D ale przerabiamy :)

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3407
#SzymonS nieaktywny
19 października 2011r. o 12:55
podaj gg mam jaspera i na 2.0 chcialbym
613
Drill
19 października 2011r. o 13:17
MarkoTel
Zgorzelecka 7
59-700 Bolesławiec
2.0lt+ do wszystkich - i jeśli można - to proszę aktualizować konsole najnowszym dashem (do sciągniecia na oficialne stronie) bo przez to wszystko się przedłuża

3407
#SzymonS nieaktywny
19 października 2011r. o 13:27
a jeszcze robi ktos prywatnie w domu flash na 2.0?? jak tak to prosze podac swoje gg odezwe sie .PILNE
2924
#Anonim2924 nieaktywny
19 października 2011r. o 13:29
A kiedy Wiedźminek 2 na XBOXa wychodzi ? Wtedy kupię XBOXa :D

Pozdrawiam
7422
#a15 nieaktywny
19 października 2011r. o 15:25
markotel ile bierzecie za przeróbke x360? ja jakies 2 tyg temu cisnąłęm do leśnej bo mi fifa12 usunela przerobke, tam chlopak robi za 40zl, dajcie sie na allegro to bedziecie mieli wiekszy ruch, jakbym wiedzial ze robicie to bym i u was zrobil :)
613
Drill
19 października 2011r. o 16:28
ja mam trochę drożej :P bo od 50 do 100zł (zależnie od wersji napędu i czy muszę aktualizować dasha w konsoli) (100 za "na szybko") bo jakby nie było to serwis komórkowy i nie jestem w stanie rzucić wszystkiego i zrobić na hurra. Do tego dochodzi jeszcze to ,iż każda konsole przedmuchuje z kurzu no i dawałem 1 darmowa aktualizacje z 1.9/1/2 do 2.0 LT+

2874
#Edward nieaktywny
19 października 2011r. o 17:20
CZY gry które chodziły na lt+ chyba 1,9 będą chodzić też na 2.0 ? jeśli tak to jutro jestem u was przerobić, jeśli nie to się zastanowie, bo mam ze 100 płytek których trochę szkoda

Bo co??? mam wyje***E !!! a boje się tylko gorszej reinkarnacji POLECAM "Rozmowy ze śmiercią" Jan Van HelsinG
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza