Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Xbox , PSP - przeróbka-naprawa- porady

~ niezalogowany
19 października 2011r. o 17:41
Edward napisał(a): CZY gry które chodziły na lt+ chyba 1,9 będą chodzić też na 2.0 ? jeśli tak to jutro jestem u was przerobić, jeśli nie to się zastanowie, bo mam ze 100 płytek których trochę szkoda
ja mam przerobionego na LT.20 i starsze gierki mi działają
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2874
#Edward nieaktywny
19 października 2011r. o 17:49
~ napisał(a):
Edward napisał(a): CZY gry które chodziły na lt+ chyba 1,9 będą chodzić też na 2.0 ? jeśli tak to jutro jestem u was przerobić, jeśli nie to się zastanowie, bo mam ze 100 płytek których trochę szkoda
ja mam przerobionego na LT.20 i starsze gierki mi działają

igła, dzięki za odpowiedź, bo właśnie słyszałem że trzeba jeprzerabiać i od nowa nagrywać, trzeba nowego lt

Bo co??? mam wyje***E !!! a boje się tylko gorszej reinkarnacji POLECAM "Rozmowy ze śmiercią" Jan Van HelsinG
613
Drill
19 października 2011r. o 19:19
To nie jest tak do końca. Większość gier będzie chodziła ale zdarzą się takie które nie pójdą - np odpowiednio spatchowane. Analogiczna sytuacja była miedzy 1.1lt a 1.6 i 1.6 a 1.9

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
~AA niezalogowany
19 października 2011r. o 21:39
mam pytanie, czy istnieje możliwość przerobienia PS3? kumpel mówił, że trzeba co jakiś czas coś dogrywać, kupować jakieś pendrivy na allegro z 'czymś-tam' i ogólnie ścierać, sorx za pytanie, wiem że jestem totalnym laikiem... jeśli tak, jaka jest cena?
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 22:02
ładnie się cenisz... niektórzy "hakierzy" od FW Xboxowych robią to od 30 - 50zł i później za darmoszkę np dogrywają nowszy FW
613
Drill
20 października 2011r. o 13:04
Ps3 - przerobisz do softu 3.55 włacznie - jednak nie pograsz na sieci - ale kopie z dysku pojda

No ceny sa takie bo muszę dac gwarancje i nakleic wlasne plomby gwarancyjne no i robie to przez sklep - czyli muszę się z tych usług rozliczyć a nie jak wiekszosc robi to w zaciszu domowym :P no i jeszcze inwestuje ciągle w nowy sprzęcik by bylo szybciej , latwiej i bezpieczniej

pozdro :P

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
3046
#sentinel nieaktywny
10 listopada 2011r. o 20:06
~Okol napisał(a): Czy i gdzie w Bolesławcu można już kupić grę Skyrim dla Xbox 360?

GG 2563898
2924
#Anonim2924 nieaktywny
23 listopada 2011r. o 17:20
Szanowni Koledzy
Niech mi proszę ktoś wyjaśni do czego w konsoli XBOX 360 czy PS3 jest dysk twardy ? I czy wystarczy 4 GB czy trzeba od razu 250 GB ? Bo widziałem i takie i takie. Czy tam filmy nagrywać można można i czy chodzi to jako odtwarzacze divx lub jako sieciowy ?Mam Asusa O!PlY Air i Hyundaya MBOX dyskiem 1,5 TB czy te konsole maja podobną funkcjonalność ?

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza