Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Xbox , PSP - przeróbka-naprawa- porady

1428
Seifer
23 listopada 2011r. o 20:40
EJ !!
dlaczego ten temat :
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=60408&strona=last

zostal przeniesiony tu ???
przeciez ten temat jest o przerobieniu xboksa
a tamten o tym co lepie kupic ....
ktos tu robi niezle bagno ....

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1593
#lukassan nieaktywny
24 listopada 2011r. o 1:37
WujekDobrraRada napisał(a): Szanowni Koledzy
Niech mi proszę ktoś wyjaśni do czego w konsoli XBOX 360 czy PS3 jest dysk twardy ? I czy wystarczy 4 GB czy trzeba od razu 250 GB ? Bo widziałem i takie i takie. Czy tam filmy nagrywać można można i czy chodzi to jako odtwarzacze divx lub jako sieciowy ?Mam Asusa O!PlY Air i Hyundaya MBOX dyskiem 1,5 TB czy te konsole maja podobną funkcjonalność ?

Pozdrawiam

Wujek mam ps3 z dyskiem 250GB i na tym dysku mozesz zapisac filmy, mp3, zdjecia, instalek gier, dema gier itd. itp. Nowe XBOXy 360 z kinect zaczeły wychodzić z 4GB dyskiem co jest tańszą opcją, tyle że to wystarcza jedynie do zapisania instalek i stanu gier... :)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
24 listopada 2011r. o 7:56
Acha, to fajnie, a czy XBOX potrafi odtwarzać pliki z sieci, tzn. np. z dysku komputera w sieci ? Lub z dysku innego odtwarzacza ?
3467
#Unborn nieaktywny
24 listopada 2011r. o 8:02
nie wiem jak z xboxem ale moja ps3 jest sparowana z laptopem, mogę odtwarzać nawet filmy, które normalnie by nie działały na konsoli (rmvb czy mkv) po prostu w locie jest transkoduje, wydaje mi się że xbox powinien mieć taką samą funkcjonalność. A co do dużej ilości miejsca na dysku, obydwio konsole posiadają swoje elektroniczne sklepy, na których można kupować dodatki do gier czy same gry do ściągnięcia.
2924
#Anonim2924 nieaktywny
24 listopada 2011r. o 8:05
Mam teraz jasność - serdecznie dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi ! :*

Pozdrawiam :*
3046
#sentinel nieaktywny
20 grudnia 2011r. o 19:00
Shakur napisał(a): Cześć!
Gdzie przerobię XBOXa 360 SLIM w bolesławcu?
I gdzie kupię kabel component do xboxa?

Pozdrawiam!

Temat w tej sprawie już jest.

GG 2563898
4669
#Shakur nieaktywny
21 grudnia 2011r. o 15:35
Cześć!
Gdzie przerobię XBOXa 360 SLIM w bolesławcu?
I gdzie kupię kabel component do xboxa?

Pozdrawiam!

Dopisane 21.12.2011r. o godz. 15:35:

Pomocy!
Gdzie przerobię najbliżej?
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 15:55
ty chyba naprawdę jesteś ułomny , już tyle razy ta odpowiedz padła. Na ZGORZELECKIEJ !

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=46420&strona=1
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza