JOKER napisał(a): Ja mam xbox 360 slim 250GB i przerobioną LT 2.0 . Od jakiegoś czasu staram się nagrać gierki typu Call of duty MW3 albo battlefield 3 i jak wkładam płytkę do napędu i zainstaluję bez zastrzeżeń to przy włączaniu gry syskakuje, że płyta nie jest obsługiwana albo żeby przetrzeć ją ściereczką co nic nie daje. dodam, że używam płyt Verbatim DVDR DL i starsze gierki typu Army of Two albo Medal Of Honor nagrywają się normalnie. Porady???
przed wypaleniem przepuść obraz płyty przez pachter ( WAVE 4) i nagraj z predkością 1x
http://chomikuj.pl/ROBI460/Patcher+xbox360
Żeby nie zakładać nowego tematu...czy kto wyceni mi taki sprzęt?
XBOX 360 Premium 60 GB (data to 14.10.2008r wiec to jeden z ostatnich Falconów)
Przerobiony LT 2.0
Do tego kabel zwykły do telewizora i kabel HDMI
pad, zasilacz, pudełko
dużo kopi zapasowych gier
Proszę nie kierować mnie na allegro czy inne strony gdyż chciałbym zapytać się które się znają (ewentualnie porównać wasze wyceny)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.