Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Xbox , PSP - przeróbka-naprawa- porady

~Skyrim niezalogowany
13 lutego 2012r. o 7:59
WujekDobrraRada napisał(a):
Pod koniec tego tygodnia powinienem mieć już maszynę więc startuję z regeneracją. Maszynkę kupiłem "wysokiej klasy" a i czekam na materiały eksploatacyjne również z najwyższej półki. Również regeneracja Blu Ray.
Nad cennikiem już tez pracuję. Na pewno cena będzie konkurencyjna nawet dla tych z Allegro, na pewno uzależniona będzie od ilości regenerowanych płyt i stopnia ich zajechania - im więcej tym taniej.

Pozdrawiam

I super !! W końcu ktoś w tym mieście ruszył głową ! Do tej pory moje płyty od xboxa albo woziłem na giełdę gdzi egość kasuje dyszkę za regenerację w warunka polowych albo wysyłałem na allegro i płaciłem za wysyłkę a do tego czekałem przynajmniej tydzień. Spokojnie mogę Ci za regenerację zapłacić tyle co temy na giełdzie. Gadałem też wczoraj z kolegą co ma wypożyczalnię filmów na dvd, ma mnustwo płyt do regeneracji - będziesz miał w nas stałych klientów ! Daj znać jak juz rozpoczniesz !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Player niezalogowany
13 lutego 2012r. o 11:28
I ja się na to piszę, odezwij się jak już zaczniesz bo mam kilka płyt z PS2 do naprawy.
~ niezalogowany
13 lutego 2012r. o 12:16
i ja
2924
#Anonim2924 nieaktywny
21 lutego 2012r. o 17:50
Bardzo się w takim razie cieszę i zapraszam jak tylko odpalę machinę i dojdą wszystkie potrzebne materiały.
Pozdrawiam

Dopisane 21.02.2012r. o godz. 17:50:

Maszyna już jest, właśnie testowałem ja na różnych płytkach - najlepiej wyszła do xboxa, była nieźle zajechana przez moje dziecko (paluchy, spoooro rys !) a po regeneracji żadnych rys a jedynie pod światło takie delikatne półkola powstałe w wyniku polerowania, które można zniwelować nakładka mi na maszynę typu "light" ale jest to tylko efekt "psychologiczny" dla Klienta. Tak samo płyta oryginalna od PS2 która dostarczył mi kumpel też mocno porysowaną - wyszła BDB. Najgorzej wyszła płyta DVD-R TDK ale ta została potraktowana prze ze mnie ścianą - surowym tynkiem, po 3x5 min polerowania nadal ma rysy ale komputer bez problemu ją odczytuje, jeszcze z 10 minut szlifowania a rysy zeszłyby, dlatego nie traktujcie swoich płyt ścianą :-) bo na pewno ich regeneracja będzie kosztować więcej :-) !
Znalazłem kiedyś moja stara płytkę z 94 roku - tłoczoną. Nieźle porysowana a po 2x3 min szlifowania igiełka, niestety utleniła sie warstwa z danymi - widać pod światło dziurki, można zapomnieć o regeneracji...

Info na www.bitek.pl (regeneracja płyt z menu po lewej stronie)

Pozdrawiam
od poniedziałku zaczynam
3046
#sentinel nieaktywny
24 lutego 2012r. o 15:08
klimper napisał(a): Bylo juz kilka razy, ale potrzebuje namiary na kogos z okolicy do naprawy usterki RODDopisane 24.02.2012r. o godz. 13:43:Dzieki wielkie

GG 2563898
~gdzie niezalogowany
17 maja 2012r. o 21:06
witam,mam x360 lt 2.0 i chce zmienic na lt 3.0 wiecie gdzie mozna w bc?? jaki koszt dzieki
2924
#Anonim2924 nieaktywny
18 maja 2012r. o 8:10
Napisz na priv do Drilla (Drill) u niego masz profesjonalnie, szybko i tanio. To jest chyba "Markotel" na Zgorzeleckiej.

Pozdrawiam

Dopisane 18.05.2012r. o godz. 08:10:

Przy okazji zapraszam wszystkich posiadaczy porysowanych płyt do siebie na Hutniczą 7. Czyścimy płytki do wszystkich typów konsol, także BLU RAY - ringi z płytek XBOXowych usuwamy zawodowo, na miejscu, od ręki.

Pozdrawiam
3046
#sentinel nieaktywny
4 lipca 2012r. o 22:57
~RED napisał(a): Witam szukam osoby ktora moglaby zrobic unbrick psp za pomoca pandory i przerobic konsole zeby czytala gry z karty pamieci? Prosze o meila lub numer telefonu

Dopisane 04.07.2012r. o godz. 22:57:

~viki napisał(a): Witam. Czy w B-c jest ktoś kto naprawia konsolę Nintendo? Sprawa dosyć pilna, dziecko ponad miesiąc na nią czekało i nawet jednego dnia nie pograło. Na jednej baterii wogóle nie chodziła, na drugiej wczoraj kilka godz. i dzisiaj. W tej chwili włącza się i zaraz gaśnie. Myślałam, że bateria się wyładowała, ale po powrocie do domu i podłączeniu do zasilania dzieje się tak samo. Dodam, że konsola jest prawie nowa, bo bratanek z trzy razy na niej grał i jakiś czas przeleżała nie ruszana. Bardzo proszę o pomoc, bo normalnie szkoda mi dziecka :(

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza