Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Xbox , PSP - przeróbka-naprawa- porady

4669
#Shakur nieaktywny
8 stycznia 2012r. o 12:44
DRILL jak tam mój pad od XBOXa?:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
613
Drill
8 stycznia 2012r. o 13:01
nie miałem kiedy ruszyć.. chory jestem do tego telefon mi padł i musze go postawić ale brak sił.. a jutro do roboty..

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
4669
#Shakur nieaktywny
9 stycznia 2012r. o 14:09
Będzie on wgl. w tym tygodniu zrobiony?
~robert niezalogowany
9 stycznia 2012r. o 14:23
potrzebuje przerobić ps 2 i naprawic ok. 30 płyt porysowanych nie czyta . gdzie?????
~xzc niezalogowany
9 stycznia 2012r. o 20:01
ktoś chciał otwierać interes z naprawą płyt, ale jacyś "polacy" mu odradzili, a coraz więcej ludzi o to pyta
~emilo23 niezalogowany
7 lutego 2012r. o 19:37
psp płytka do samego pszerabiania mozesz sam se pszerobic ja mam płytke do kurej mozesz sam to zrobic bez zadnego jęzdzenia od wersji fat do wersji go bez zadnej baterji pandory odezwi się na gg 19980293 soft 5.50 gend3
3046
#sentinel nieaktywny
12 lutego 2012r. o 11:28
matek14 napisał(a): Mój xbox 360 się popsuł gdy naciskam przycisk włączenia pojawiają się 3 czerwone diody ale nie migają i niesłychać jak włącza się konsola kto by umiał to naprawić a może serwis na zgorzeleckiej???? ??

GG 2563898
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 lutego 2012r. o 12:58
~xzc napisał(a): ktoś chciał otwierać interes z naprawą płyt, ale jacyś "polacy" mu odradzili, a coraz więcej ludzi o to pyta

Ten "ktoś" jednak nie posłuchał :-)
Pod koniec tego tygodnia powinienem mieć już maszynę więc startuję z regeneracją. Maszynkę kupiłem "wysokiej klasy" a i czekam na materiały eksploatacyjne również z najwyższej półki. Również regeneracja Blu Ray.
Nad cennikiem już tez pracuję. Na pewno cena będzie konkurencyjna nawet dla tych z Allegro, na pewno uzależniona będzie od ilości regenerowanych płyt i stopnia ich zajechania - im więcej tym taniej.

~robert napisał(a): potrzebuje (...) naprawić ok. 30 płyt porysowanych nie czyta . gdzie?????

Zapraszam na priv, na pewno dogadamy się !

Jak już cacko przyjdzie to dam znać.

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!