Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Odzież ciążowa

~-lilka- niezalogowany
24 maja 2011r. o 18:47
Gdzie w Bolcu można kupić odzież ciążową? Chyba sklepu konkretnego nie ma, ale może ktoś widział gdzieś w sklepach? Widziałam w Marpolu tylko spodnie i spódnice. Bluzeczek i sukienek niestety nie znalazłam:(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6235
#ja182 nieaktywny
24 maja 2011r. o 19:48
ja widziałam ostatnio w komisie Kraina Malucha na mickiewicza
~rasia niezalogowany
24 maja 2011r. o 20:12
mam 2 bluzki i sukienkę oddam za kawę
a w krainie malucha warto zobaczyć i na bazarku manhatanie koło szpitala, widziałam ostatnio krótkie spodenki rewelacyjne, trzeba popytać
2407
#Cecil nieaktywny
8 czerwca 2011r. o 7:42
Ja też w tym temacie szukam info
na manhatanie jest sporo rzeczy, tylko, że ja nie mam cierpliwości do ich przeszukiwania
rasia daj znać jaki masz rozmiar tych rzeczy i jaką kawe pijesz, to na pewno ktoś chętny się znajdzie :)
A może inne dziewczyny mają jakąś odzież ciążową do odsprzedania??

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!
~ niezalogowany
8 czerwca 2011r. o 8:57
Ja mam parę ubrań ciażowych w rozm. S/M, ale raczej na jesień. 2 sweterki, dzinsy rybaczki, kurteczke.
2407
#Cecil nieaktywny
8 czerwca 2011r. o 9:10
~ napisał(a): Ja mam parę ubrań ciażowych w rozm. S/M, ale raczej na jesień. 2 sweterki, dzinsy rybaczki, kurteczke.

OOO zatem to coś dla mnie, termin mam na grudzień, za mną juz trzy miesiące i szukam właśnie rzeczy bardziej na jesień
daj do siebie kontakt to sie odezwe tel, gg, email cokolwiek :)

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!
~ niezalogowany
8 czerwca 2011r. o 12:29
Cecil napisał(a):
~ napisał(a): Ja mam parę ubrań ciażowych w rozm. S/M, ale raczej na jesień. 2 sweterki, dzinsy rybaczki, kurteczke.

OOO zatem to coś dla mnie, termin mam na grudzień, za mną juz trzy miesiące i szukam właśnie rzeczy bardziej na jesień
daj do siebie kontakt to sie odezwe tel, gg, email cokolwiek :)

Moj mail: [email protected]. Mam jeszcze leginsy ala dzinsy. Jutro rano moge przesłać ci fotki tych rzeczy.
4662
#Lusia nieaktywny
8 czerwca 2011r. o 17:35
A ja mam ładne spodnie na kant z h&m. Nowiutkie z metką. Rozmiar 36.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza