Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Monika niezalogowany
3 grudnia 2015r. o 22:09
~ napisał(a):
~Paulina napisał(a):
~ napisał(a):
~monika napisał(a):
mydwie napisał(a):
~mama napisał(a): Sprzedam kozaczki dla dziewczynki Stan BDB- ze względu na małe ryski na wierzchu buta - cena 8zł i Nowe kapcie które okazały się za małe - 20zł (nie używane)

Posiadam również zabawki nowe i używane. ZAPRASZAM
jakie ceny zabawek

Ceny od 5-25zł

Również interesują mnie zabawki. Mogłaby Pani napisac jakie lub dodac zdjęcia?

Proszę podać maila to powysyłam zdjecia zabawek.

Ponawiam prośbę [email protected]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sniezynka niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 7:55
~ania napisał(a):
~ napisał(a): Jeśli masz około 150cm jesteś kompletna niekoniecznie prawdziwa,możesz być sztuczna to chętnię cię przygarnę. Obiecuję,że ubiorę cię w same błyskotki i bedę składać prezenty u twych stóp.CHOINKO jeśli spełniasz moje wymagania i chcesz się "Oddać" w moje ręce czekam...
Jeżeli ktoś posiada taką choinkę za niewielki zamiennik to proszę o wpisy na forum pozdrawiam:-)

Ponawiam:-)
~ania.w1991 niezalogowany
4 grudnia 2015r. o 14:00
Witam,
przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości garnki gliniane do kiszenia kapusty ogórków. Może ktoś ma w piwnicy jakieś stare;)

Kontakt: 721702532
Ania
5118
#iwona_20 nieaktywny
4 grudnia 2015r. o 19:41
Witam porządki przedświąteczne u córci w pokoju zaczęte (bo nie ma się jak ruszyć) i mam parę zabawek na sprzedaż, ceny i opis w linku:

http://olx.pl/oferta/zabawki-dla-maluchow-od-10-zl-CID88-IDcXw8N.html

odpowiadam na smsy, wymiennik zamiast kasy może być % %%

Dopisane 04.12.2015r. o godz. 19:41:

iwona_20 napisał(a): Witam porządki przedświąteczne u córci w pokoju zaczęte (bo nie ma się jak ruszyć) i mam parę zabawek na sprzedaż, ceny i opis w linku:

http://olx.pl/oferta/zabawki-dla-maluchow-od-10-zl-CID88-IDcXw8N.html

odpowiadam na smsy, wymiennik zamiast kasy może być % %%

508 318 529
~odświeżam niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 12:02
popo napisał(a):
popo napisał(a): Sprzedam taboret do wanny lub pod prysznic. Posiada gumowe zakończenie nóżek zapewniając stabilność oraz nie powodując porysowań wanny. Nóżki o regulowanej wysokości. Cena: 70zł. Tel. kontaktowy: 609 724 380[img=1448126350_m62k7in.jpg]Dopisane 21.11.2015r. o godz. 18:21:Do sprzedania materac przeciwodleżynowy zmiennociśnieniowy bąbelkowy VCM202 z elektryczną popmpką. Posiadam do niego opakowanie oraz instrukcję obsługi. Mało używany. Cena: 170zł. Tel. kontaktowy: 609 724 380:
~Sprzedam niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 13:44
Mam do sprzedania bujaczek i hustawke w dobrym stanie nie zniszczone wiecej na priw 667647801
~ niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 15:47
Witam.mam do oddania albe komunijna z kołem na dole 530224245
14294
#pgr nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 16:57
Do oddania mysz Logitech M305 po naprawie prawokliku
[img=1449330596_u55p85q.jpg]

i kamerka Logitech V-U0011 po wymianie wtyczki USB
[img=1449330720_jy4smek.jpg]

Płatne przelewem mlekiem zagęszczonym słodzonym gostyńskim 8% 530g puszka za grat.

Tel 886540550
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza