~ napisał(a):~Paulina napisał(a):~ napisał(a):~monika napisał(a):mydwie napisał(a):jakie ceny zabawek~mama napisał(a): Sprzedam kozaczki dla dziewczynki Stan BDB- ze względu na małe ryski na wierzchu buta - cena 8zł i Nowe kapcie które okazały się za małe - 20zł (nie używane)
Posiadam również zabawki nowe i używane. ZAPRASZAM
Ceny od 5-25zł
Również interesują mnie zabawki. Mogłaby Pani napisac jakie lub dodac zdjęcia?
Proszę podać maila to powysyłam zdjecia zabawek.
~ania napisał(a):~ napisał(a): Jeśli masz około 150cm jesteś kompletna niekoniecznie prawdziwa,możesz być sztuczna to chętnię cię przygarnę. Obiecuję,że ubiorę cię w same błyskotki i bedę składać prezenty u twych stóp.CHOINKO jeśli spełniasz moje wymagania i chcesz się "Oddać" w moje ręce czekam...
Jeżeli ktoś posiada taką choinkę za niewielki zamiennik to proszę o wpisy na forum pozdrawiam:-)
Ponawiam:-)
iwona_20 napisał(a): Witam porządki przedświąteczne u córci w pokoju zaczęte (bo nie ma się jak ruszyć) i mam parę zabawek na sprzedaż, ceny i opis w linku:
http://olx.pl/oferta/zabawki-dla-maluchow-od-10-zl-CID88-IDcXw8N.html
odpowiadam na smsy, wymiennik zamiast kasy może być % %%
popo napisał(a):popo napisał(a): Sprzedam taboret do wanny lub pod prysznic. Posiada gumowe zakończenie nóżek zapewniając stabilność oraz nie powodując porysowań wanny. Nóżki o regulowanej wysokości. Cena: 70zł. Tel. kontaktowy: 609 724 380[img=1448126350_m62k7in.jpg]Dopisane 21.11.2015r. o godz. 18:21:Do sprzedania materac przeciwodleżynowy zmiennociśnieniowy bąbelkowy VCM202 z elektryczną popmpką. Posiadam do niego opakowanie oraz instrukcję obsługi. Mało używany. Cena: 170zł. Tel. kontaktowy: 609 724 380: