~~Buraczkowy Żywotnikowiec niezalogowany 24 lutego 2018r. o 8:59
Kupię sprawny tv - 24-27 cali (plaski). Może ktoś chce kupić sobie większy a mniejszy chce sprzedać? Nie interesują mnie stare, bez pilota lub które wymagają dekodera
Sprzedam Piecokuchnie, Piec 13kW/5kW SŁAWEX, ZAKUPIONA. rok temu , lecz ze wzgledu zmianny planów nie zostala podłączona, jest nowa , nieuzywana. Wiecej info lub foto aktualne wysle mms. A tu link pogladowy https://www.artbud.pl/pl/p/Kociol-c.o.-piecokuchnia%2C-piecokuchnie-KWK-moc-135-/7970 cena 1000 do negocjacji
~~Ognistorudy Pomidor niezalogowany 26 lutego 2018r. o 10:38
~~Buraczkowy Żywotnikowiec napisał(a): Kupię sprawny tv - 24-27 cali (plaski). Może ktoś chce kupić sobie większy a mniejszy chce sprzedać? Nie interesują mnie stare, bez pilota lub które wymagają dekodera
Mam sprawny , z pilotem , biala obudowa . tel 606 997 144
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.