Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~ niezalogowany
2 marca 2012r. o 16:13
hemi napisał(a): wiesz ale wyjeżdżasz normalnie na miasto (nie ze bez tablicy czy z zagiętą) to video nie musi sie z toba scigać,wystarczy,ze nagraja odpowiedni materiał i pojadą sobie spokojnie dalej :]

Taka była historia ze słynnym Ferrari Enzo w Polsce,jest takie jedno w konstancinie,zamiast się scigac z 660KM autem nagrali swoje i pojechali do konstancina i poczekali na własciciela:)

a tu mistrz cietej riposty,tez juz słynny:P
www.autoscout24.de/Details.aspx?id=mlkxkt3pxmjq

Ja jezdze na kredensach najlepszych hehe
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
2 marca 2012r. o 16:20
Goldi??:)1500?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
2 marca 2012r. o 16:24
hemi napisał(a): Goldi??:)1500?

? :P
3145
#hemi nieaktywny
2 marca 2012r. o 16:30
kredens przyległo do goldiego,szczególnie 1500,bo 1100/1200 nie był taki kredensowaty,a 1800 juz mniej:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
12 marca 2012r. o 17:48
k1p napisał(a): Liznęłam tych klimatów na niedzielnym oltimerbazar. Ale posiadanie Harleya to nie tylko pasja, to tryb życia, na który nie wszyscy mogą sobie pozwolić.

WrednaTylda napisał(a): Już nie :)

Finansowo, zgodzę się. Ale jednak posiadać harleya trzeba cały rok. Nie odstawia się go do garażu i zapomina...
Bynajmniej ja bym nie umiała... Dla mnie ludzie posiadający takie maszyny to ludzie żyjący w tym klimacie.
To nie tylko piękna maszyna, to też pewna filozofia, pewien sposób na życie :-)
Dlatego podziwiam ludzi posiadających takie maszyny. Oni mają czas na wszystko, zawsze, a przy okazji są sobą, są ludźmi, którzy jeżdżą Harleyem... :-)
3779
#rf nieaktywny
12 marca 2012r. o 18:32
k1p napisał(a):
k1p napisał(a): Liznęłam tych klimatów na niedzielnym oltimerbazar. Ale posiadanie Harleya to nie tylko pasja, to tryb życia, na który nie wszyscy mogą sobie pozwolić.

WrednaTylda napisał(a): Już nie :)

Finansowo, zgodzę się. Ale jednak posiadać harleya trzeba cały rok. Nie odstawia się go do garażu i zapomina...
Bynajmniej ja bym nie umiała... Dla mnie ludzie posiadający takie maszyny to ludzie żyjący w tym klimacie.
To nie tylko piękna maszyna, to też pewna filozofia, pewien sposób na życie :-)
Dlatego podziwiam ludzi posiadających takie maszyny. Oni mają czas na wszystko, zawsze, a przy okazji są sobą, są ludźmi, którzy jeżdżą Harleyem... :-)

Jestem motocyklistą już 25 lat i powiem Ci, że jak wiele rzeczy w życiu tak i ta czyli posiadanie Harleya już też uległo dewaluacji. Jest oczywiście garstka ludzi dla których jest to rzeczywiście jakaś filozofia życia, ale śmiem śmiało twierdzić, że większość z tych Harleyowców, których widuję tu i ówdzie, to nadęte bogate snoby, których na taką zabawę stać. Uwierz mi jest to zabawa raczej dla bogatych. Ja zaś przez większość swojego życia jeżdżę motocyklami, ale nie Harleyem i mam w żyłach benzynę, bo to kocham i żeby być motocyklistą z krwi i kości nie koniecznie trzeba być Harleyowcem.
2820
#k1p nieaktywny
12 marca 2012r. o 18:45
Dobrze to ująłeś.
Jak i w każdej dziedzinie, tak i w tej, zaczyna się liczyć kasa. Mając odpowiednie środki, wstęp do każdej społeczności stoi otworem, ale żeby utożsamiać się z prawdziwymi, w tym przypadku harleyowcami z krwi i kości, trzeba czegoś więcej.
Tak jak wcześniej wspomniałam posiadanie harleya w garażu to nie wszystko... Aby być prawdziwym, trzeba pracować nad tym wiele lat.
Też nie mam zamiaru kupować harleya, bo w większości mają środek ciężkości nie tam, gdzie trzeba :D
Wolę rozpracowywać V2 i cieszyć się z ich dźwięku bez szufladkowania i zobowiązań :-)

Dopisane 12.03.2012r. o godz. 18:45:

rf napisał(a): Jestem motocyklistą już 25 lat.

Chciałabym za dwadzieścia lat napisać to samo, wielki szacunek dla Ciebie :-)
~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 19:42
Napiszczcie, bez zbednej filozofii, ktora maskuje nieudolnie zazdrosc, ze na Harleya Was nie stac.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza