Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

2820
#k1p nieaktywny
12 marca 2012r. o 19:51
Z czystym sumieniem twierdzę, że mnie stać.
Ale nigdy nie dorosnę do pięt prawdziwym harleyowcom.
Bo bycie autentycznym to nie tylko posiadanie dwóch kółek. Nie dla mnie pozerstwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8510
#WrednaTylda nieaktywny
15 marca 2012r. o 16:21
Znalezione w sieci ..... Za ten filmik to oskara :D

Dopisane 15.03.2012r. o godz. 16:21:

&feature=related
~ niezalogowany
15 marca 2012r. o 17:00
k1p napisał(a): Z czystym sumieniem twierdzę, że mnie stać.
Ale nigdy nie dorosnę do pięt prawdziwym harleyowcom.
Bo bycie autentycznym to nie tylko posiadanie dwóch kółek. Nie dla mnie pozerstwo.

Prawdziwy harleyowiec to nie pozer. To filozofia i styl bycia.
3779
#rf nieaktywny
15 marca 2012r. o 18:56
~ napisał(a): Napiszczcie, bez zbednej filozofii, ktora maskuje nieudolnie zazdrosc, ze na Harleya Was nie stac.

A co to ma do rzeczy czy kogoś na niego stać? Mnie nie kręcą te maszyny i choćbym miał kasę na tego najdroższego, to i tak bym go nie kupił. Lubię inne motocykle i na nich jeżdżę. Nigdy też nie mierzyłem motocyklizmu szerokością portfela. Potrafię na zlocie przy ognisku pogadać z gościem, który przyjechał motocyklem za 1000zł jak i z tym co ma maszynę za 100000zł oczywiście pod warunkiem, że będzie to biker z krwi i kości. To na czym jeździsz w ogóle mnie nie interesuje,ale bardziej jest dla mnie istotne jakim jesteś człowiekiem.
3145
#hemi nieaktywny
15 marca 2012r. o 19:49
i tak powinno być zawsze!!!! to jest to!!
Jestem pasjonatem jak i posiadaczem auta pewnej dośc specyficznej marki,siedze też na jej forum i co cieszy to fakt,że ludzie z forum nie oceniają się po modelu czy roczniku,ale po tym kto kim jest:)
Inna kwestia,że zdecydowana większość właścicieli tej marki to pasjonaci,i to był świadomy wybór ,tak więc wiadomo,że każdy forumowicz to nie osoba z przypadku tylko po prostu chciała tę markę :]
Często spatykamy sie na róznego rodzaju imprezach ,wyścigach i innych spotach i nikt nikomu nie patrzy na to co ma w portfelu ,tylko co mu w sercu i w duszy gra:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ja niezalogowany
15 marca 2012r. o 21:20
jezeli mozesz to napisz jakie masz auto bo ja tez posiadam nietypowego amerykanca
3145
#hemi nieaktywny
15 marca 2012r. o 22:19
~ja napisał(a): jezeli mozesz to napisz jakie masz auto bo ja tez posiadam nietypowego amerykanca

e tam ,japoniec-nawet nie ten kontynent :]

Dopisane 15.03.2012r. o godz. 22:19:

ale szerokości zycze,bo grunt to kierować się sercem ,a nie walić po passata tdi :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
15 marca 2012r. o 22:23
hemi napisał(a): bo grunt to kierować się sercem ,a nie walić po passata tdi :]

Serce to kieruj w stonę Krukówny a nie w stronę japońskiej kupy złomu :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu