Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc dla dziecka.

3655
#Kava nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 22:05
78.10.107.** napisał(a): Bojkotuję..

Twoja strata.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 22:07
[img=1346169918_etllszl.jpg]

Kava napisał(a): Twoja strata.

Nie offtopuj bo zawołam moderatora!! :>
~ niezalogowany
28 sierpnia 2012r. o 22:11
Pytanie, co jest tej mlodej damie potrzebne? Jeśli chodzi o pomoc, zawsze konkrety są ważne... pomoc w ciemno, jest bez sensu...
mam ubranka po córeczce,zabawki, mogę pomóc, ale nie wiem czy są potrzebne.
3655
#Kava nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 23:23
Potrzebne jest dosłownie wszystko. Nie mam śmiałości prosić o nic konkretnego.
Mogę jedynie wspomnieć, że przydałyby się ubranka - od 80cm.

Co więcej? Pozostaje mi zdać się na ludzi dobrej woli. Zabawki, kosmetyki, żywność, środki czystości, pieluszki..

Chętnie zebrałabym coś również dla mamy Asi (wzrost 180cm, rozmiar 44-46) - kobiety, która mimo naprawdę ciężkiej sytuacji nie poddaje się i każdego dnia walczy o lepszą przyszłość dla swojej córki.

Podczas naszego ostatniego spotkania widziałam, jak bardzo zależy jej, by pierwsze urodziny Asi były naprawdę wyjątkowe.

5183
magnum44
28 sierpnia 2012r. o 23:31
Kava napisał(a):
Chętnie zebrałabym coś również dla mamy Asi (wzrost 180cm, rozmiar 44-46) - kobiety, która mimo naprawdę ciężkiej sytuacji nie poddaje się i każdego dnia walczy o lepszą przyszłość dla swojej córki.

Myślę... wiem, że to jest już niekoniecznie potrzebne:)

Kava napisał(a):
Podczas naszego ostatniego spotkania widziałam, jak bardzo zależy jej, by pierwsze urodziny Asi były naprawdę wyjątkowe.

To jest fakt!

Potrzebne są pampersy od 9 do 15kg, chusteczki nawilżajace i kosmetyki pielęgnacyjne, o których wspomniała Kava.

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3655
#Kava nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 23:34
Magnum, dziękuję za uaktualnienie :)
5183
magnum44
28 sierpnia 2012r. o 23:48
Kava napisał(a): Magnum, dziękuję za uaktualnienie :)

Hmmm... uaktualniłaś Ty i dodałaś mi tym odwagi do zamieszczenia zdjęcia Asi:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3655
#Kava nieaktywny
2 września 2012r. o 1:45
[img=1346543090_6u1x4uz.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.