Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

19709
#Anonim19709 nieaktywny
23 listopada 2018r. o 22:31
[img=1543008695_keybkj4.jpg]
[img=1543008710_qlhh5k9.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
23 listopada 2018r. o 22:52
Jaanoo napisał(a): [img=1543008695_keybkj4.jpg][img=1543008710_qlhh5k9.jpg]

Anna Walentynowicz to była wspaniała kobieta (zupełne przeciwieństwo Bolka) i w pełni się zgadzam z tym cytatem.
Ale zrozum otumaniony przez telewizję lemingu, że ŻADEN rząd po 89 roku nie dba o dobro Polaków!!
Pod "władzą" PO byliśmy zależni od Niemiec i UE, a PIS zmienił "strefę wpływów" na USA i Izrael.
Czy ty "ślepcze" tego nie widzisz?
Wojska USA w Polsce to nie forma okupacji?
Zmiany ustawy o IPN pod naciskiem Izraela to jest działanie suwerennego państwa?
A JUST Act 447 w USA? Słyszałeś o tym? Ta ustawa spowoduje, że Polska "w zębach" będzie zwracać Izraelowi mienie pożydowskie...
Haniebna ustawa 1066 została uchwalona przez PO, to fakt. Ale dlaczego PIS jej nie anulował??
Czy choćby "ustawiani" posłów do pionu przez ambasador USA:
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1359053,ambasador-usa-spotkala-sie-w-sejmie-z-zespolem-parlamentarnym-polska-stany-zjednoczone.html
Wstajemy z kolan - jak jasna cholera....

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 listopada 2018r. o 23:08
Jaanoo napisał(a): [img=1543008695_keybkj4.jpg][img=1543008710_qlhh5k9.jpg]

Brawo Janoo , Pani Anna Walentynowicz , Ta , która powiedziała Bolkowi , co jest pięć i Jej słynne dwanaście pytań brzmi dzisiaj , jak dziesięć przykazań . Czyli dekalog.
Dobrej nocy ... Pani Anno ... jeszcze Polska nie zginęła dopóki ja i Ksawery , i Janoo i nawet ta qurwa Kameleon żyjemy . Pani Anno szacun mój ... możecie mnie nazywać głupkiem , ale ja wciąż pamiętam ... co zrobiła Pani Anna Walentynowicz. Gdybym w którymkolwiek wcieleniu Ksawery miał przy sobie taką Kobietę ... nie pytał bym ile kosztuje Świat :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Brudnozielony Rozpław niezalogowany
24 listopada 2018r. o 7:35
jakim szują trzeba być by jak ty nazywać kogoś ''kur.wą''
tylko dlatego ze napisał o tobie prawdę? jak widzę byłes i jestes kanalią z którą przyzwoitemu człowiekowi wstyd się zadawać
4335
24 listopada 2018r. o 7:52
Janusz ... przestań pisać z pod tyldy , nie przystoi tak robić facetowi o siwych włosach :) Miej do siebie jakiś szacunek ... proszę Cię :) Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Żółtorudy Pieris niezalogowany
24 listopada 2018r. o 7:55
szukasz kumpli?
4335
24 listopada 2018r. o 8:09
~~Żółtorudy Pieris napisał(a): szukasz kumpli?

Kiedyś szukałem , ale takich na zabój i nie znalazłem , bo jak się ma takie kreatury , jak Ty Janusz w otoczeniu , to nie ma opcji , że kumpla można znaleźć . Ale podoba mi się Twe poczucie humoru ... i pamiętaj , doceniam Inteligencje , chociaż z formą się nie zgadzam. Czas na mnie , miłego :)

~~Żółtorudy Pieris niezalogowany
24 listopada 2018r. o 8:23
swoim postępowaniem doprowadziłeś głupcze do tego że twoi dawni kumple dzisiaj się od ciebie odsunęli DLATEGO DZISIAJ WSZĘDZIE SZUKASZ FALCO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza