Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Kasztankowa Papryka niezalogowany
11 stycznia 2021r. o 8:33
Pisowskie zdradzieckie mordy wystąpiły przeciwko własnym obywatelom i urządzili hucpę na ziemiach Polskich.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatoczerwony Sumak niezalogowany
11 stycznia 2021r. o 22:40
Horus napisał(a):
~~Jasnofioletowy Modrzew napisał(a): I potem się dziwisz, że nikt nie traktuje cię poważnie. Oczekujesz rzeczowej dyskusji, a wszystko sprowadzasz do osobistych wycieczek. Skorn zadał ci ciekawe pytanie, ja je tylko powtórzyłem. Odpowiedz, chyba nie jest to dla ciebie aż tak trudne ?

masz bo może nie wszystko pamiętasz...

Horus 7 godz. 17 min. temu

widząc takie zdjęcie można pomyśleć też o czymś innym...

z jakim szacunkiem jest określny w Unii Tusk a jakim ''szacunkiem'' Morawiecki w Polsce...
można też myśleć jaką karierę sami zrobili...

Tusk z malarza kominów na najwyższe stanowisko unijne a Morawiecki z z doradcy Tuska na stanowisko prezesa banku ...teraz nic nie znaczący premier..

skorn 6 godz. 53 min. temu

Tusk jest tam zwykłym, nic nie znaczącym fircykiem, bez kompetencji do podejmowania samodzielnych decyzji. Taka tam funkcja wizerunkowo- reprezentacyjna, żeby się zakompleksione "polaczki" ekscytowały, że swojak "rządzi" Europą. Co jak pokazuje poprzednia wypowiedź, przynosi skutek.

Jakie "dokonania" ma ten fircyk, prócz wyprowadzenia Wielkiej Brytnii z UE? Co zrobił przez ten czas dla kraju, który pozostawił dla unijnego stołka?
............................................................................... .........................................................................................

w pierwszym moim poście napisałem jak można patrzeć na zdjęcie...na kariery ...ani słowa o skornie

co skorn w odpowiedzi?

''Co jak pokazuje poprzednia wypowiedź, przynosi skutek.''

to nie jest zapewne ''wycieczka'' a wstęp do ''merytorycznej dyskusji''...;)

i zniknął...
zadaj mu swoje pytania ...
a może niech ci wytłumaczy to o co ciebie zapytałem a nie potrafisz odpowiedzieć...;)

bywaj ...;)Dopisane 10.01.2021r. o godz. 22:16:aha...ja wiem co tu ci odpowie...

to będzie coś w tym sensie...

nie potrafił ci odpowiedzieć ...
tak się dyskutuje z Januszem

lub cos podobnego ...

odpowiedzi konkretnej nie doczekasz...:]

ja prdle kolejne śmierdzące gówna
~Kakaowa Jeżyna niezalogowany
12 stycznia 2021r. o 8:40
Mściwy przykurcz zorganizował miesięcznicę smoleńską tylko dla wybranych. Macierewicz trwoni pieniądze w nieskończoność.
22258
#Horus nieaktywny
12 stycznia 2021r. o 9:16
:][img=1610439365_i6avk62.jpg]
~~Brunatna Macierzanka niezalogowany
12 stycznia 2021r. o 14:33
może wreszcie bunt
https://youtu.be/Ih1LNMuquT8
~Brązowa Tunbergia niezalogowany
12 stycznia 2021r. o 20:06
Z utęsknieniem czekam nadal na raport z prac Komisji Smoleńskiej, bo chcę się dowiedzieć na co poszły miliardy z naszych podatków. Niech antek powie ile zarobił razem z konusem na tych „poległych” przez te wszystkie lata . Nawet takie zgnilizny moralne powinny w pewnym momencie powiedzieć - wystarczy ! - wstydźcie się pisowscy znawcy parówkek ! Wstydźcie się !

A jak można wytłumaczyć kilkunastoletnie niszczenie Polski ? Rozwalenie polskiego wywiadu i kontrwywiadu oraz sprzedanie naszych agentów, a na koniec zdefraudowanie milionów z naszych podatków i podzielenie społeczeństwa ??
22258
#Horus nieaktywny
12 stycznia 2021r. o 21:39
na to żaden pi.si.or ci nie odpowie...

tak jak nikt ci nie odpowie gdzie się podziała kasa z PC mkkwacza...

dla przypomnienia inny przekręt...:][img=1610483972_t4nm7zs.jpg]
~Smolisty Złocień niezalogowany
13 stycznia 2021r. o 11:45
Kasa z PC poszła na trzynastki dla emerytów i waloryzację.
Jeszcze jakieś pytania?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza