Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2013r. o 20:49
falco napisał(a): ..a w jakich to ,,wyborach,, miałbym uczestniczyć?...
przecież tu w tym zapyziałym grajdole nawet wybory ,,miss mokrego podkoszulka,, bedą ustawione... :>
dlatego w żadnych spędach nie biorę i nie będę brał udziału... :P

Co myślisz Papugo , czy J23 , podobny do nas , mógłby piwo z nami wypić ... oczywiście wiem , że piwa nie lubisz :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2013r. o 21:47
J23?
pachnie to na odległość obcą agenturą.... ;)
napiję się ,zacznę śpiewać sprośne piosenki a jutro nie tylko kac ale mogę się obudzić na ,,dołku,, albo jeszcze gorzej... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
17 stycznia 2013r. o 22:08
falco napisał(a): J23?
pachnie to na odległość obcą agenturą.... ;)
napiję się ,zacznę śpiewać sprośne piosenki a jutro nie tylko kac ale mogę się obudzić na ,,dołku,, albo jeszcze gorzej... :D

Proszę Cię , miej litość. J23 jest taki sam. Bardzo mi zależy abyście się wreszcie obudzili. Dla innych. Słowo Stwórcy ... Kochaj bliźniego swego. Stasiek , co myślisz ? ... Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
17 stycznia 2013r. o 22:15
Mistrzu jedi, jesteś członkiem spóldzielni?

<i>
4335
17 stycznia 2013r. o 22:19
skorn napisał(a): Mistrzu jedi, jesteś członkiem spóldzielni?

Nie , czemóż pytasz Młody Padawanie ?

211
skorn
17 stycznia 2013r. o 22:22
szkoda, prócz mnie nie ma komu marudzić

<i>
4335
17 stycznia 2013r. o 22:29
skorn napisał(a): szkoda, prócz mnie nie ma komu marudzić

Przyjmij moje wyrazy współczucia , też lubię sobie poględzić :D Miejmy nadzieję , że Trybun Ludowy wreszcie odważy się coś napisać :)

J23 proszę Cię ... potrzebujemy takich , jak Ty ... mów dalej :) Dobranoc :)

211
skorn
18 stycznia 2013r. o 17:38
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/az-chce-sie-bic,1,5394241,kiosk-wiadomosc.html

Dlatego dobrze, że w Bolesławcu powstała szkoła Pijarów. Wątpie, że będą miały tam miejsce sceny takie jak te opisywane w artykule.

Trzeba dbać o dzieci. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza