Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
13 czerwca 2014r. o 15:49
http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/461860,jechal-na-lawecie-a-straz-miejska-z-czerska-sciga-go-za-predkosc.html

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
13 czerwca 2014r. o 16:22
~Zdemotywowany napisał(a):
To skoro wszyscy tacy niezależni to skąd ten jad? Jacyś banksterzy, pieniądz fiducjalny, masoneria? Albo jesteście ugrupowaniem sadomasochistów z bardzo nietypowymi upodobaniami, albo...
Jeśli ktoś tu rzuca obelgami to panienek z dzieckiem, a kółku wzajemnego uwielbienia można podziękować.

to nie jad to troska
troska o slabszych
a wiesz o tym
ze robil to tylko jezus
albo komunista
na jedno wychodzi

gdybysmy 25 lat temu byli tacy czujni to dzisiaj bylibysmy wolni i nie byloby tych o ktorych trzeba sie troszczyc

wy mi tutaj wszyscy zwisacie ja reprezentuje bezdomnych glodnych okradanych i oklamywanych
~Zdemotywowany niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 16:27
fobiak napisał(a):

wy mi tutaj wszyscy zwisacie ja reprezentuje bezdomnych glodnych okradanych i oklamywanych

Jeżeli robisz to również poza internetem to wielki szacunek.
2900
#falco nieaktywny
13 czerwca 2014r. o 19:05
coś tam alter pitolił o tym że go się nie zna (to było do mnie ;) ) jacy to wszyscy wokół zależni od czegoś tam bliżej niesprecyzowanego lub zgoła wszyscy tutaj to banda ''nieudaczników'' i nieuków :D tyle tylko że ja jestem niezależny od niczego i nikogo może dlatego wracam do domu o tej porze ...buduję swój własny ''socjalizm'' i opieram się na własnej ''kasie'' a nie jakiejś tam ''fiduracyjnej''

alterze -znasz mnie?...nie
co o mnie wiesz?...nic albo tyle na co ci pozwalam i robię z tobą to co chcę nakręcając cię jak tylko mogę jednocześnie nie próbując nawet cię obrażać bo nie lubię tego robić a pisanie w sposób jaki ty to robisz w kierunku niektórych osób ma chyba tylko jeden cel...próbujesz się na siłę dowartościować ale czy to dobra droga?... ;)
nie mnie to oceniać... ;) ;) :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
13 czerwca 2014r. o 19:17
falco napisał(a):

Konfabulujesz prost.... Blablaj dalej :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2161
#fobiak nieaktywny
13 czerwca 2014r. o 19:24
chorpor (choroba portalowa) - maniakalna choroba psychiczna wywolana virtualnie nadmiernym zaangazowaniem sie w programy czatowe, forum dyskusyjne, czy portale sluzace do wymiany informacji fachowych, kulturalno-tworczych itp.

charakteryzuje sie wzbudzona agresywnoscia, frustracja, obrazaniem sie, wyczekiwaniem na reakcje, przyswajaniem sobie prawa wlasnosci dialogu czy tez rozmowcy, superaktywnoscia w reprezentacji swojego ego poprzez wpisy i zasmiecanie kazdego miejsca, uzywanie wszystkich mozliwych srodkow wlacznie z wulgaryzmami w celu obronienia swoich argumentow niezaleznie od tego czy sa sluszne czy nie

objawy: systematyczne nagminne przesiadywanie przy komputerze, zachlanne wpatrywanie sie w monitor, obawy przed przegapieniem czegos bardzo waznego, niepowtarzalnego co moze umknac bez zauwazenia, z napieciem wyczekiwanie na kolejne zdanie rozmowcy,
ignorowanie rozmowcow jak i ich wypowiedzi, wyzwolenie w sobie nieznanych zachowan wywodzacych sie z naturalnych cech czlowieka prehistorycznego,
stany depresyjne przenoszone w zycie realne, nadmierne poczucie winy, poczucie bezwartosci, bezradnosci, beznadziejnosci, unikanie ludzi, potrzeba jak najszybszego powrotu na internet

leczenie: obecnie na rynku nie ma zadnych srodkow medycznych
2900
#falco nieaktywny
13 czerwca 2014r. o 20:10
wypisz ,wymaluj alter... :D

znasz już swoją chorobę a więc już najwyższy czas na poszukanie swojego''alter ego'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Zdemotywowany niezalogowany
13 czerwca 2014r. o 21:13
O dziwo czytając definicję podaną przez Fobiaka pierwsze co na myśl mi przychodziło to pannazdzieckiem a na drugim miejscu byłeś ty, falco. Fascynujące.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza