Nie czytałem całego tematu ale pytając o absurdy to mi się nóż w kieszeni otwiera na tegoroczną waloryzaję, bo wq tych trochę ponad 4% mojej ciotce wychodzi niecałe 40zł na czysto, faktycznie dość dobra podwyżka za zapierdalanie przez całe życie ale jakby dali więcej to jeszcze komuś na nagrody po 40 kafli przecież by brakło a nie może być waloryzacja jak ostatnio waloryzacja każdemu po równo bo przecież byli eSBecy zaczną mordy drzeć, że to nie sprawiedliwe i będzie jak zawszy biedny człowiek 30zł, stalinowiec 200zł więcej.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 13 lutego 2013r. o 14:48
skorn napisał(a): To przez "bolka", "człowieka honoru" i innych zasiadajacych przy okrągłym stole. Za kompromis płacą do dziś zwykli ludzie.
Cieszę się Młody Padawanie , jeśli pozwolisz znowu napiszę coś nie na temat :
Informacja dostępna jest w necie , wszystko zależy od tego , co chcecie oglądać. Miłego dnia :)
Dopisane 13.02.2013r. o godz. 14:48:
Nie wiem , czy to się kwalifikuje do polskich absurdów , ale przed chwilą w RMF -ie słyszałem jakoby bolesławieccy Radni uchwalili zakaz posiadania więcej jak dwóch kotów , albo psów. Miejscy strażnicy mają wlepiać mandaty niepokornym . O ile to prawda , miałbym prośbę do naszej Rady , spróbujcie Drodzy Państwo wykombinować sposób na spłatę zadłużenia miasta , zamiast pierdołami się zajmować . Szukając nie rwijcie nam tej kasy z portfela bzdurnymi uchwałami , bo pogonimy Wam kota , przy okazji najbliższych wyborów. Miłego popołudnia :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 13 lutego 2013r. o 18:45
skorn napisał(a): To niemożliwe, by przedstawiciele narodu miłujacego pokój tak sie zachowywali. Prowokacja.
A nawet jeśli tak było, to mają prawo tak reagować mając w pamięci holokaust jaki zgotowali im Polacy podczas II wojny światowej.
Ach , Ci wstrętni Polacy , wiesz co , Skornik , jak na Ciebie patrzę , to ... to .... to .... już Cię nie kocham :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.