Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WSM - Legnica

~varia niezalogowany
15 września 2012r. o 18:56
jak wygladaja zajecia na prawie? czy moze ktos mi opisac? dzieki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~irek niezalogowany
15 września 2012r. o 19:00
dzis bylem w WSM i zauwazylem ciecia rosyjskojezycznego w sekretariacie, chyba ma ochraniac wlascicieli, stoi przy wejsciu i wpuszcza pojedynczo do srodka
~studentka WSM.. jeszcze niezalogowany
15 września 2012r. o 19:03
~irek napisał(a): dzis bylem w WSM i zauwazylem ciecia rosyjskojezycznego w sekretariacie, chyba ma ochraniac wlascicieli, stoi przy wejsciu i wpuszcza pojedynczo do srodka

Nic dziwnego że zatrudnił dodatkową pomoc :] w czwartek byli dziennikarze polsatu z "Interwencji" pewnie Pan D. boi się o własny stołek :>
~ewa niezalogowany
15 września 2012r. o 19:05
chyba sie zmieniło coś na lepiej, w dziekanacie i sekretariacie Panie są uprzejme i zachowują się spokojnie. Pani Kasia jest bardzo pomocna, druga Pani blondynka również.
~iza niezalogowany
15 września 2012r. o 19:10
dzis obronila sie grupa osob z prawa, druga czesc nie miala tej mozliwosci.
~studentka WSM.. jeszcze niezalogowany
15 września 2012r. o 19:10
~ewa napisał(a): chyba sie zmieniło coś na lepiej, w dziekanacie i sekretariacie Panie są uprzejme i zachowują się spokojnie. Pani Kasia jest bardzo pomocna, druga Pani blondynka również.

A to prawda, z tym się zgodzę :) w dziekanacie jest poprawa

Panie stanęły po stronie studentów.. też mają dość wybryków władz.
~mona niezalogowany
15 września 2012r. o 19:20
musze powiedzieć, ze panie z sekretariatu do mnie zachowywały się grzecznie przez telefon, gdy sie przedstawiłam i powiedziałam, że chce się spotkać z Dziekanem w sprawie kontynuacji studiów. Powiedziały mi kiedy mam przyjechać i faktycznie Pan Dziekan był w tym dniu obecny. Oczywiście pomogły mi na miejscu, zaprowadziły do Dziekana. Jestem pod wrażeniem, szczególnie, że o Administracji WSM czytałam tylko złe słowa.
~ niezalogowany
16 września 2012r. o 13:10
~mona napisał(a): musze powiedzieć, ze panie z sekretariatu do mnie zachowywały się grzecznie przez telefon, gdy sie przedstawiłam i powiedziałam, że chce się spotkać z Dziekanem w sprawie kontynuacji studiów. Powiedziały mi kiedy mam przyjechać i faktycznie Pan Dziekan był w tym dniu obecny. Oczywiście pomogły mi na miejscu, zaprowadziły do Dziekana. Jestem pod wrażeniem, szczególnie, że o Administracji WSM czytałam tylko złe słowa.

nic dziwnego.. przecież chciałaś spotkać się w sprawie kontynuacji studiów... uprzejmość tutaj wytworzyła się z myśli o Twoich pieniążkach :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo