Pannazdzieckiem napisał(a): hemi napisał(a):
I skupmy sie nie na buziaczkach,teledyskach ,czy tez ....
Jeszcze raz powtarzam Droga Przyjaciółko , każda droga prowadząca do osiągnięcia celu jest dobra , pomijając szeroko pojęte S.... stwo. Działamy nie krzywdząc innych . Infantylizm graniczący z sentymentalizmem , ...... :D :D
...
Pomagamy,nie obrażając innych :) ...
Cyt.,"...Aby Adam mógł korzystać z windy oraz całkowicie samodzielnie wyjść z domu, co byłoby wielką rewolucją w jego życiu, niezbędne jest wybudowanie balkonu z wykorzystaniem płaskiego dachu jego domu. - W pokoju trzeba wykuć w ścianie drzwi, a na zewnątrz rozebrać dach i zrobić taras (balkon) i przy tym balkonie zamontować. Łączy się to ze sporymi kosztami. Sam materiał to koszt ok. 3 000 zł, nie mówiąc o dodatkowych wydatkach z tym związanych. Grzeszczyków nie stać na taki wydatek. Dlatego mężczyzna zwraca się z prośbą o pomoc. - Jeśli ktoś mógłby mi pomóc zmienić moje życie na lepsze to będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, która mnie zbliży do realizacji mojego marzenia na wyjście z domu - dodaje.
W pomoc Adamowi włączył się także Artur Kędzia, aktywny forumowicz, którego także los nie oszczędził. Sparaliżowany mężczyzna od kilku lat spotyka się na portalu Bolec.Info z życzliwością Bolecnautów. Swoimi doświadczeniami m.in. w pozyskiwaniu dotacji chętnie dzieli się z Adamem. - Drodzy Bolecnauci do tej pory było tu tylko gadanie, oczywiście też bardzo potrzebne, żeby zgromadzić ogromny ładunek optymizmu. To udało nam się osiągnąć w 110%. Teraz znamy już koszty. Tylko i aż 3 000zł potrzeba żeby Roky wyszedł z domu..."...
Dopisane 16.09.2012r. o godz. 21:46:
:)
Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!!!
Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec
Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574