Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2012r. o 20:53
hemi napisał(a):

I skupmy sie nie na buziaczkach,teledyskach ,czy tez ....

Jeszcze raz powtarzam Droga Przyjaciółko , każda droga prowadząca do osiągnięcia celu jest dobra , pomijając szeroko pojęte S.... stwo. Działamy nie krzywdząc innych . Infantylizm graniczący z sentymentalizmem , ...... :D :D :D Chopie dziękuję , cały dzień się dzisiaj z tego śmiałem , Laskowik , Daukszewicz , KMN i Paranormalni , wszyscy razem wzięci nie sprawili mi tyle radości . Jeszcze raz dziękuję :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 września 2012r. o 21:20
Też miałem ubaw po pachy z tego powodu, Panniusiu!! :D
Czasami się zgadzamy ale na pewno nie kwestii chemitralis!! :D :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2012r. o 21:39
~ napisał(a): Też miałem ubaw po pachy z tego powodu, Panniusiu!! :D
Czasami się zgadzamy ale na pewno nie kwestii chemitralis!! :D :D

Już kiedyś , to komuś napisałem .... patrz w gwiazdy .Tutaj na tym forum . Nie przedstawił się , podobnie , jak Ty. Nie wiem , czy patrzy , ale mam nadzieję , że tak. Chemitrale , to tylko fragment oszustwa w którym żyjemy. Nie musisz się ze mną zgadzać , ważne jest to , abyś na własną rękę dotarł do prawdy i pomógł Rockiemu wyjść z domu , oczywiście w miarę swoich możliwości :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
16 września 2012r. o 21:43
Pannazdzieckiem napisał(a): abyś na własną rękę dotarł do prawdy .Dobranoc :)

Dotarłem!! :)
Wszystko jest do pupy podobnie jak papier toaletowy!! :P
Spadaj!! ;)
5993
#xaa nieaktywny
16 września 2012r. o 21:46
Pannazdzieckiem napisał(a):
hemi napisał(a):

I skupmy sie nie na buziaczkach,teledyskach ,czy tez ....

Jeszcze raz powtarzam Droga Przyjaciółko , każda droga prowadząca do osiągnięcia celu jest dobra , pomijając szeroko pojęte S.... stwo. Działamy nie krzywdząc innych . Infantylizm graniczący z sentymentalizmem , ...... :D :D
...

Pomagamy,nie obrażając innych :) ...

Cyt.,"...Aby Adam mógł korzystać z windy oraz całkowicie samodzielnie wyjść z domu, co byłoby wielką rewolucją w jego życiu, niezbędne jest wybudowanie balkonu z wykorzystaniem płaskiego dachu jego domu. - W pokoju trzeba wykuć w ścianie drzwi, a na zewnątrz rozebrać dach i zrobić taras (balkon) i przy tym balkonie zamontować. Łączy się to ze sporymi kosztami. Sam materiał to koszt ok. 3 000 zł, nie mówiąc o dodatkowych wydatkach z tym związanych. Grzeszczyków nie stać na taki wydatek. Dlatego mężczyzna zwraca się z prośbą o pomoc. - Jeśli ktoś mógłby mi pomóc zmienić moje życie na lepsze to będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, która mnie zbliży do realizacji mojego marzenia na wyjście z domu - dodaje.

W pomoc Adamowi włączył się także Artur Kędzia, aktywny forumowicz, którego także los nie oszczędził. Sparaliżowany mężczyzna od kilku lat spotyka się na portalu Bolec.Info z życzliwością Bolecnautów. Swoimi doświadczeniami m.in. w pozyskiwaniu dotacji chętnie dzieli się z Adamem. - Drodzy Bolecnauci do tej pory było tu tylko gadanie, oczywiście też bardzo potrzebne, żeby zgromadzić ogromny ładunek optymizmu. To udało nam się osiągnąć w 110%. Teraz znamy już koszty. Tylko i aż 3 000zł potrzeba żeby Roky wyszedł z domu..."...

Dopisane 16.09.2012r. o godz. 21:46:

:)
Każda złotówka zbliża Adama do spełnienia marzenia. Pomóżmy Rokyemu wyjść z domu!!!

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

~ niezalogowany
16 września 2012r. o 21:48
Po co cytujesz artykuł, który jest widoczny cały czas?? :)
5993
#xaa nieaktywny
16 września 2012r. o 21:49
bo,ludzie komentują komentarze...
~ niezalogowany
16 września 2012r. o 21:51
xaa napisał(a): bo,ludzie komentują komentarze...

Czyli Twoim komentarzem jest cytowanie artykułu?? :)
Czy dobrze zrozumiałem?? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.