Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3145
#hemi nieaktywny
16 września 2012r. o 21:54
może w końcu Emem zrobi z tym tematem tak jak z tematem Artura.
Dodatkowo bez możliwości wpisywania komentarzy.
I temat będzie widoczny i będzie święty spokój z podbijaniem !!

Kto będzie chciał się pozdrowić,czy coś wkleić to ma inne tematy do tego/priv a kto będzie chciał pomóc to dane niezbędne do kontaktu będzie miał na widoku!! bo sie burdel robi w tym temacie -a tamat to nie chemitrale,to kim ja jestem,do czego słuzy papier,czy inne kabareciki dla bajarzy tylko POMOC ROKYEMU!!

Zmoderowano 16.09.2012 godz.21:58 - powód: (hemi)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2012r. o 21:55
~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): abyś na własną rękę dotarł do prawdy .Dobranoc :)

Dotarłem!! :)
Wszystko jest do pupy podobnie jak papier toaletowy!! :P
Spadaj!! ;)

Spadam :)
Nie wszystko jest do pupy ... pomijając papier i chemitrale, wierz mi ... i uwierz w siebie. Do następnej prawdy też dotrzesz :D Pamiętaj o fraktaliźmie natury. W każdej flincie jest mniejsza flinta. A masz , co Ci bede żałował :* :* :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5993
#xaa nieaktywny
16 września 2012r. o 22:08
Pannazdzieckiem napisał(a): Wszystko na to wskazuje , że będziemy mieli kostenlos szalunki poziome na strop , ale przydałoby się jeszcze trochę desek szalunkowych , lub płyty OSB , na wieniec. Nie pogardzimy również stalą zbrojeniową , pozostałością po własnej budowie.

up.,:)
6979
E
17 września 2012r. o 6:23
hemi napisał(a): będzie święty spokój z podbijaniem !!

Z tym akurat nie ma problemu, dzień dobry:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
17 września 2012r. o 9:07
Witam :)

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

a i uśmiech z buźką nikomu nie zaszkodzi :) :*

Dziękuję za każdą "cegiełkę",brakuje mi jeszcze sporo,aby rozpocząć prace,ale stopniowo zbliżam się do osiągnięcia celu

Miłego dnia
7646
#Akiwa nieaktywny
17 września 2012r. o 21:09
roky napisał(a):

a i uśmiech z buźką nikomu nie zaszkodzi :) :*

Dokładnie Roky:) Też tak uważam :*
6979
E
18 września 2012r. o 9:36
Akiwa napisał(a):
roky napisał(a): a i uśmiech z buźką nikomu nie zaszkodzi :) :*

Dokładnie Roky:) Też tak uważam :*

I tu bym się akurat z Wami...zgodziła ;) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~SSSSSSS niezalogowany
18 września 2012r. o 18:57
Akiwa napisał(a):
~Panna na tyldzie napisał(a): Dobrze , że wróciłaś ... kwiaty w wazonie :* :* :* , jak śmiecimy , to śmiecimy :* :D Dobranoc :)

Wróciłam i będę wklejać buziaczki ,czy się to komuś podoba ,czy nie! :P

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700 Bolesławiec

Nr konta: 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Roky,Moniko :*:*:*

tej to chyba trzeba narysowac bo nie kuma o co chodzi w temacie:D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.