Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
7632
#VIP007 nieaktywny
21 września 2012r. o 8:30
Witam Roky...grosik do grosika i się na zbiera :D myślę ,że i tak akcja ma dobre tępo ,zawsze mówi się ,że mogło by być lepiej ale nie od razu Kraków zbudowano .Najważniejsze żeby kasa była właściwie zagospodarowana i nie popełnić błędów ,które nie kiedy mogą dużo kosztować .Mam nadzieję ,że nie będzie jakiś wpadek ;) 3maj się dzielnie -pozdrawiam ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6964
#roky nieaktywny
21 września 2012r. o 13:03
Helo :)

Cóż zbiórka idzie do przodu :) wszystko jest na dobrej drodze,co bardzo mnie cieszy

Dziękuję bardzo :)

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Serdecznie pozdrawiam :* :* :*
5993
#xaa nieaktywny
22 września 2012r. o 9:27
Powodzenia :)
6979
E
22 września 2012r. o 9:27
roky napisał(a): Cóż zbiórka idzie do przodu :) wszystko jest na dobrej drodze,co bardzo mnie cieszy

O, i to są dobre wiadomości :)
Adamie, Moniko:* Rokowcy:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3148
#Skumbria nieaktywny
22 września 2012r. o 9:44
Hej Adam,

moze dla rozjasnienia sytuacji podalbys zakres robot, wycene inwest. no i jakiej sumy Wam brakuje. Moze to zmobilizuje wahajacych sie ;)

pozdrawiam i milego dnia zycze

www.szlachetnapaczka.pl
5221
#Jowita nieaktywny
22 września 2012r. o 12:45
Pannazdzieckiem napisał(a): [... czy na altruizm można umrzeć . :D :D :D
Pewnie Jowita się zaraz odezwie i zbeszta mnie na czym świat stoi. :D

[img=1348310475_vnsfysv.jpg]

Nie wiem dlaczego mam Cie Panniusiu zbesztac ?? ?? ?? ??
Pozdrawiam :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 września 2012r. o 3:42
SkumbriaTomatowa napisał(a): Hej Adam,

moze dla rozjasnienia sytuacji podalbys zakres robot, wycene inwest. no i jakiej sumy Wam brakuje. Moze to zmobilizuje wahajacych sie ;)

pozdrawiam i milego dnia zycze

Witam Wszystkich !
Skumbrio masz rację ja już przygotowuję taki raporcik ale pisanie idzie mi powoli więc proszę jeszcze Wszystkich o chwilkę cierpliwości. W najblższym czasie go przedstawię.

5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.

Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
6979
E
23 września 2012r. o 21:24
arturkedzia napisał(a): ... dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Zawsze tak jest, dobro to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się je dzieli :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza