Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 września 2012r. o 21:49
E napisał(a):
arturkedzia napisał(a): ... dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Zawsze tak jest, dobro to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się je dzieli :) :*

Jak dobrze jest mieć do czynienia z ludźmi myślącymi podobnie, podział nie musi być przyczyną rozpadu. Przyjaciele, Darczyńcy , dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
24 września 2012r. o 15:07
Pannazdzieckiem napisał(a): Przyjaciele, Darczyńcy , dobrej nocy Wam życzę :)

A ja, miłego popołudnia :):*

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 września 2012r. o 3:39
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak dobrze jest mieć do czynienia z ludźmi myślącymi podobnie, podział nie musi być przyczyną rozpadu. Przyjaciele, Darczyńcy , dobrej nocy Wam życzę :)

Witam Wszystkich !
Paniusiu to dość ryzykowne stwierdzenie co do mnie bo mnie nie raz się takie głupoty trzymają że szkoda gadać he he :)

5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.

Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
6979
E
25 września 2012r. o 9:07
arturkedzia napisał(a): ... bo mnie nie raz się takie głupoty trzymają że szkoda gadać :)

I całe szczęście:D bo inaczej parę osób, nie znalazłoby powodu do uśmiechu :*
Rokowcy :* jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
25 września 2012r. o 9:20
Witam :)

Tak E-jest dobrze a może będzie lepiej :)

Ja dziękuję za wszystko co dla mnie zrobiliście :)

Myślę,że w najbliższym czasie coś się ruszy,co bardzo mnie cieszy :)

Póki co może ktoś z tu obecnych wie gdzie można kupić używane drzwi plastikowe,tylko nie allegro wiem że tam są,ale chodzi mi o zakup tu w okolicy,powoli trzeba się zaopatrywać w niezbędne materiały a przez okno nie wyskoczę :) :) na taras,który mam głęboką nadzieję w końcu powstanie

Pozdrawiam,miłego dnia :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
25 września 2012r. o 10:36
c=roky]Witam :) Póki co może ktoś z tu obecnych wie gdzie można kupić używane drzwi plastikowe,tylko nie allegro wiem że tam są,ale chodzi mi o zakup tu w okolicy, hEJKA Roky :D drzwi potrzebne ?ale jakie coś bliżej możesz podać tzn wymiary ,myślę że napewno 100 na szerokość ,ale ile wysokie?podpowiem Ci jest super firma WEST w Drożkowie tel. kom. 508 350 650 jak co można tam spróbować,mają całą gamę stolarki budowlanej sciągają z Niemiec okna ,drzwi ,sam się u nich zaopatrywałem.Co lepsze mają dobre ceny :D pozdrawiam

Dopisane 25.09.2012r. o godz. 10:36:

http://www.pwwest.com/
6979
E
25 września 2012r. o 16:01
roky napisał(a): Myślę,że w najbliższym czasie coś się ruszy,co bardzo mnie cieszy :)

Ja też mam takie przeczucie :) :)
Rad technicznych Ci nie udzielę, od tego są inni, ale jak już będzie"przecięcie wstęgi", to nie omieszkam zobaczyć tego na własne oczy ;)

4254
#parenti nieaktywny
25 września 2012r. o 16:07
Po wpisach sadze, ze zbiorka pomalu dobiega do ustalonej mety. Podajcie, prosze aktualny stan "funduszu", a z pewnoscia uda sie przyspieszyc finisz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza