Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 września 2012r. o 3:59
Witam Wszystkich !
Dziś kończę już swoje sprawy i będę miał kilka tygodni luzu więc znów wracam tu do Nas do starych obowiązków. Cieszę się że mimo mojej nieobecności i burzliwej dyskusji którą tu czytałem zwycięży rozsądek. Ja uważam że temat żyje wtedy kiedy jest widoczny bo wtedy nasza akcja ma szansę zakończyć się sukcesem a na tym myślę wszystkim nam tu zależy. Żeby tak było to musi być podnoszony a metoda tu jest mało ważna bo liczy się skutek. Skutek jest bo ciągle powolutku konto Rockiemu rośnie a to jest w tym momencie najważniejsze czyż nie ?

5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.

Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 września 2012r. o 9:05
arturkedzia napisał(a): ...
Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą....

Święte słowa Drogi Prezesie :)
Drodzy Darczyńcy , wszyscy mamy świadomość tego , że państwo jako takie, nie spełnia pokładanych w nim nadzieii. Żyjąc w społeczności lokalnej sami musimy sobie radzić i robimy to codziennie, z większym lub mniejszym sukcesem, lecz to co nas wyróżnia , to zdolność do poświęcenia swojej energi i czasu dla innych.To poświęcenie powraca ze zdwojoną siłą. Niech Adam będzie dla wielu początkiem odnowy duchowej , tak jak dla mnie jest Artur :D
Dając innym , dajemy w gruncie rzeczy sobie.
A tak nawiasem Drogi Prezesie , czy na altruizm można umrzeć . :D :D :D
Pewnie Jowita się zaraz odezwie i zbeszta mnie na czym świat stoi. :D

Miłego dnia Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
19 września 2012r. o 16:57
ROKY,ALE NIESPODZIANKA!!!!

występujesz na pewnym forum jako adaśko i patrz co chłopaki zrobili dla Ciebie!!:)
przysłuchaj się w momencie 1min 05s:):):)

http://www.sadistic.pl/ford-mustang-gt500-eleanor-1967-vt139259.htm

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 września 2012r. o 4:09
Pannazdzieckiem napisał(a): [A tak nawiasem Drogi Prezesie , czy na altruizm można umrzeć . :D :D :D
Miłego dnia Bolecnauci :)

Witam Wszystkich !
Paniusiu zgodzisz się ze mną że większy pożytek będzie z żywego altruisty ? właściwie to wolałbym żeby to był wirus zamiast grypy he he
Napisz co nam brakuje do tego stropu. Co mamy :)

Ponawiam nasz apel :
5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.

Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 września 2012r. o 7:45
arturkedzia napisał(a): ...Paniusiu zgodzisz się ze mną że większy pożytek będzie z żywego altruisty ? właściwie to wolałbym żeby to był wirus zamiast grypy he he

Oczywiście :D
Mój znajomy przeprowadził wstępne rozmowy z właścicielem szalunków na strop. Obecnie są używane , ale jeśli wstrzelimy się w wolny termin , to opłata będzie symboliczna bądź wcale jej nie będzie. Mam trochę własnych szalunków ( dechy) , ale to mało. Stal i beton trzeba kupić. Ale przede wszystkim potrzeba kasy … niestety , jak to w życiu.
Tak , jak słusznie Artur zauważył każde 5 zł ma znaczenie. Szanowni Darczyńcy :)
Nawiasem Drogi Prezesie fajny to byłby świat , gdzie ludzie chorują na altruizm , ale nie umierają , mam wrażenie , że wszystkim żyło by się lepiej :)
Miłego dnia Bolecnauci:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6964
#roky nieaktywny
20 września 2012r. o 7:51
Witam :)

Hemi fakt to ci niespodzianka :)

Paniusiu,tak właśnie niestety trzeba kasy ;(

Może jakoś to będzie,mam nadzieję,że dobrze :)

Słonecznego dnia :*
6979
E
20 września 2012r. o 19:41
Do góry :)
Cały czas mam nadzieję, że dzień, kiedy zrealizuje się marzenie Adama, jest bliżej jak dalej :) Rokowcy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~sąsiadka niezalogowany
20 września 2012r. o 22:33
Rocky jak zbiórka pieniążków?? mam nadzieję, że szybko spełni się Twoje marzenie a m Ci w tym pomożemy ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza