parenti napisał(a): Uwazam, ze w takiej sytuacji pomoc powinna byc jeszcze bardziej intensywna. Zlo nalezy dobrem zwyciezac. Halas (sianie zametu) nie czyni dobra, a dobro nie czyni halsu.
Moj poprzedni post o podobnej tresci zostal skasowany prze Hegemona.
Witam Wszystkich !
Parenti jestem tego samego zdania co Ty. Dobro zawsze zwycięży nad złem a prawda obroni się sama. Myślę, że osoby obserwujące czyli potencjalni kolejni Darczyńcy z łatwością ocenią dotychczasowe działania u Rokyego jako zadowalające i pomogą swoimi cegiełkami zrobić wszystko co zostało zaplanowane. :)
Paniusiu obiecałeś lepsze fotki, wykazuj się mogą być z telefonu tylko żeby było widać co zrobiliście.
5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.
Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.
Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.
Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574
Miłej dnia Wszystkim życzę