Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
~sąsiadka niezalogowany
11 października 2012r. o 23:46
przejeżdzałam dziś koło domu Rokyego, wszyscy ciężko pracowali. Oby tylko pogota sprzyjała. Gratuluję postępów w pracy!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 października 2012r. o 3:36
parenti napisał(a): Uwazam, ze w takiej sytuacji pomoc powinna byc jeszcze bardziej intensywna. Zlo nalezy dobrem zwyciezac. Halas (sianie zametu) nie czyni dobra, a dobro nie czyni halsu.
Moj poprzedni post o podobnej tresci zostal skasowany prze Hegemona.

Witam Wszystkich !
Parenti jestem tego samego zdania co Ty. Dobro zawsze zwycięży nad złem a prawda obroni się sama. Myślę, że osoby obserwujące czyli potencjalni kolejni Darczyńcy z łatwością ocenią dotychczasowe działania u Rokyego jako zadowalające i pomogą swoimi cegiełkami zrobić wszystko co zostało zaplanowane. :)

Paniusiu obiecałeś lepsze fotki, wykazuj się mogą być z telefonu tylko żeby było widać co zrobiliście.

5zł ktoś powie to nie opłaca się przelewać bo co mu to da. Niby to mało ale dużo gdyby wpłatę zrobiło np. 200 osób. Każda piątka wpłacona jest duża bo zbliża Rockiego do wyjścia z domu.

Drodzy Darczyńcy zachęcam Was do zrobienia dobrego uczynku. Jeśli to zrobicie napewno dobro powróci do Was ze zdwojoną siłą.

Poniżej podaję nr.konta na które można Rockiemu wpłacić cegiełkę. Za każdą wpłatę nawet najmniejszą która zbliży go do wyjścia z domu z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich Darczyńców serdecznie.

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

Miłej dnia Wszystkim życzę
6979
E
12 października 2012r. o 16:47
Dzień dobry:)
Jeśli ludzie są jednomyślni, to potrafią "góry przenosić"
To, co jeszcze niedawno wydawało się trudne do wykonania( prawda Roky ;) :* ) teraz realizuje się na naszych oczach. I pięknie :)

Dopisane 12.10.2012r. o godz. 16:47:

To dodam jeszcze, popołudniowy "uśmiech" :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7646
#Akiwa nieaktywny
12 października 2012r. o 19:30

Adam Grzeszczyk
Kraśnik Dolny 25
59-700Bolesławiec

Nr konta : 12 1090 1939 0000 0001 1960 4574

.... :*:*:*:*:*:*:* ;)
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 października 2012r. o 3:30
Witam Wszystkich !

Raporcik o wykonanych i planowanych pracach. Wyręczę chłopaków bo oni muszą działać na placu boju.

Dziś jest ważny dzień. Od godz.12.00 zalewamy przygotowany strop. Gdy strop zostanie zalany trzeba będzie jakiś czas poczekać aż beton zwiąże żeby móc wykonać dalsze prace a jeszcze będzie ich sporo. Wszystkie są ważne ale strop to już 50% naszego sukcesu. Pozostaną do wykona prace : Zabezpieczenie stropu przed zimą czyli położenie na nim np. papy izolacyjnej, i na to zrobienie wylewki, wyk. tzw. prac blacharskich czyli zrobienie orynnowania (odwodnienia) , zamontowania balustrad, (względy bezpieczeństwa i wymóg przepisów budowlanych), zamontowanie i dostosowanie do potrzeb Roky,ego windy (trzeba przerobić głównie wyjście z windy), no i wykuć (wybić) otwór na drzwi z domu na taraz i wstawić szerokie drzwi (90cm wymóg PCPR). Oczywiście opisałem to tak z grubsza żebyśmy mieli świadomość na jakim etapie są prace. Jeśli o czymś zapomniałem to Paniusiu popraw mój opis proszę. :) Trzymajmy kciuki żeby wszystko dziś chłopakom wyszło bez jakich kolwiek niespodzianek. :)

Miłego wekendu Wszystkim życzę :)
8384
#ko nieaktywny
13 października 2012r. o 7:52
Rozesłałam gdzie się dało , do bliższych i dalszych znajomych....w całej Polsce....
Czekamy na odzew.
Pozdrawiam Cię Roky i Twoją .Trzymam kciuki.... :D

Zmoderowano 13.10.2012 godz.8:13 - powód: (Hegemon)
6979
E
13 października 2012r. o 9:40
ko napisał(a): Rozesłałam gdzie się dało , do bliższych i dalszych znajomych....w całej Polsce....

Ko :) dziękujemy :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
8384
#ko nieaktywny
13 października 2012r. o 10:20
... rodzinkę ...

Zmoderowano 13.10.2012 godz.10:28 - powód: (Hegemon)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza