Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 października 2012r. o 19:15
arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich !

....Raporcik o wykonanych i planowanych pracach. ... Jeśli o czymś zapomniałem to Paniusiu popraw mój opis proszę. ... :)

Już się robi Drogi Prezesie , chociaż właściwie nie ma czego po Tobie poprawiać :) Niestety nie udało się jednak dzisiaj wylać betonu , większość bolesławieckich betoniarni nie pracuje w sobotę , oprócz bardzo drogich.
Ponieważ oszczędzamy darowane pieniądze , oszczędzamy na czym możemy i czekamy na beton do wtorkowego poranku. Mam nadzieję , że Adaś wklei lada moment aktualne zdjęcia z placu boju. Wraz ze zdjęciem byłego gniazda szerszeni , które Wam obiecałem :) Miłego wieczoru Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
13 października 2012r. o 20:39
Witam-Paniusia spoko ,wyleje się stropik,ale póki nie jest za póżno i o ile mogę doradzić /no chyba ,że już to uwzględniłeś/to przydało by się położyć rurkę pcv do miejsca w którym będzie kotwiczona winda ,elektyryka w tamtym miejscu się wcześniej czy póżniej na pewno się przyda :D :D ,a pózniej pstryczek elektryczek i jazda :D 3majcie się -pozdrawiam
4335
13 października 2012r. o 20:45
VIP007 napisał(a): ...

Oczywiście :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8384
#ko nieaktywny
14 października 2012r. o 8:18
Jak bedzie potrzebny elektryk....to cos moze pomożemy ;)
4335
14 października 2012r. o 9:06
ko napisał(a): Jak bedzie potrzebny elektryk....to cos moze pomożemy ;)

W ramach wolontariatu ?... bardzo chętnie :) W zasadzie trzeba zrobić zupełnie nową instalację elektryczną w pomieszczeniach na dole.Stara poszła razem z gruzem , do którego była przyczepiona. Tak , czy siak dziękujemy :) Miłej niedzieli :)

6979
E
14 października 2012r. o 9:42
Pannazdzieckiem napisał(a): Miłej niedzieli :)

Dziękuję :)
Podpisuję się pod tym życzeniem, Rokowcy :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
6964
#roky nieaktywny
14 października 2012r. o 11:17
Witam :)

Wielka szkoda co do betonu ;(

Mam kilka zdjęć z placu boju :)

Tu jest(było)gniazdo szerszeni-unicestwione :D

Dopisane 14.10.2012r. o godz. 11:17:

Jakoś nie wchodzą mi zdjęcia :>
~ niezalogowany
14 października 2012r. o 12:27
Zmniejsz je i wtedy wklejaj.
Powodzenia.
Zanim opublikujesz sprawdź na podglądzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza