Pannazdzieckiem napisał(a):
Ponieważ oszczędzamy darowane pieniądze , oszczędzamy na czym możemy i czekamy na beton do wtorkowego poranku. Mam nadzieję , że Adaś wklei lada moment aktualne zdjęcia z placu boju. Wraz ze zdjęciem byłego gniazda szerszeni , które Wam obiecałem :) Miłego wieczoru Bolecnauci :)
Witam Wszystkich !
Paniusiu oszczędności każde są mile widziane chociaż wiemy że są takie prace na których nie da się oszczędzić ani ich przyśpieszyć. Przed jutrzejszym betonowaniem macie co robić z montażem windy, elektryką itd. ale najważniejsze że prace idą do przodu i miejmy nadzieję że na koniec tygodnia lub na początku przyszłego będzie można już rozpocząć kolejne prace czyli orynnowanie, wylewka, balustrady, montaż drzwi. Ponoć pogoda ma być więc są szanse aby Rocy na koniec przyszłego tygodnia samodzielnie wyjdzie z domu. Oczywiście to jest tylko moja bardzo optymistyczna wizja. Zobaczymy czy się sprawdzi. :)
Dopisane 15.10.2012r. o godz. 00:59:
roky napisał(a): Tak,właśnie nie pomyślałem o rozmiarze :) ...
Roky akurat tu rozmiar miał znaczenie he he. Nareszcie coś widzimy z placu Twojego boju. Kawał stropu jest i szerszeni nie ma he he. Z dzisiejszych prac też by się przydało wkleić kilka fotek jeśli znajdziecie czas by je zrobić.Ty masz nadzieję a ja wiem że wszystko będzie dobrze bo to Nasze dzieło jest pod specjalnym nadzorem. :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :)
Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:40 - powód: Cytowanie (Hegemon)