Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
6964
#roky nieaktywny
14 października 2012r. o 19:11
Tak,właśnie nie pomyślałem o rozmiarze :)
były domek szerszeni :) [img=1350233092_yd6ofhl.jpg]

[img=1350234098_z8gklik.jpg]

i kilka z placu boju[img=1350234363_x9o5kr4.jpg]

a tu na razie wygląda jak wygląda,ale ma być w kącie winda :) [img=1350234458_hqkuu07.jpg]

A więc dobranoc :)
Jutro dopieszczenie pod lanie betonu,mam nadzieję bez niespodzianek :)

Wszystkim jeszcze raz bardzo dziękuję :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 października 2012r. o 20:56
Jak ja nie cierpię piewców prawa. Dobranoc Bolecnauci :)

Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:30 - powód: Cytowanie (Hegemon)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
14 października 2012r. o 21:11
Gustowną wstęgę do przecięcia, muszę kupić :D
Rokowcy :*

Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:31 - powód: Cytowanie (Hegemon)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
14 października 2012r. o 21:28
I roky wyjdzie z domu : )

Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:32 - powód: Cytowanie (Hegemon)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
14 października 2012r. o 21:34
Akurat w tym przypadku, myślę, że możesz liczyć na ... :)

Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:33 - powód: Cytowanie (Hegemon)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
14 października 2012r. o 22:04
Dziękuję :* Dobranoc :) Szanowni Darczyńcy jutro szykujemy podest dla windy i wzmocnienie budynku , we wtorek lejemy beton ... Adaś wyjdzie z domu o własnych siłach , to Wasza zasługa :*

Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:34 - powód: Cytowanie (Hegemon)

3186
#arturkedzia nieaktywny
15 października 2012r. o 0:59
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ponieważ oszczędzamy darowane pieniądze , oszczędzamy na czym możemy i czekamy na beton do wtorkowego poranku. Mam nadzieję , że Adaś wklei lada moment aktualne zdjęcia z placu boju. Wraz ze zdjęciem byłego gniazda szerszeni , które Wam obiecałem :) Miłego wieczoru Bolecnauci :)

Witam Wszystkich !
Paniusiu oszczędności każde są mile widziane chociaż wiemy że są takie prace na których nie da się oszczędzić ani ich przyśpieszyć. Przed jutrzejszym betonowaniem macie co robić z montażem windy, elektryką itd. ale najważniejsze że prace idą do przodu i miejmy nadzieję że na koniec tygodnia lub na początku przyszłego będzie można już rozpocząć kolejne prace czyli orynnowanie, wylewka, balustrady, montaż drzwi. Ponoć pogoda ma być więc są szanse aby Rocy na koniec przyszłego tygodnia samodzielnie wyjdzie z domu. Oczywiście to jest tylko moja bardzo optymistyczna wizja. Zobaczymy czy się sprawdzi. :)

Dopisane 15.10.2012r. o godz. 00:59:

roky napisał(a): Tak,właśnie nie pomyślałem o rozmiarze :) ...

Roky akurat tu rozmiar miał znaczenie he he. Nareszcie coś widzimy z placu Twojego boju. Kawał stropu jest i szerszeni nie ma he he. Z dzisiejszych prac też by się przydało wkleić kilka fotek jeśli znajdziecie czas by je zrobić.Ty masz nadzieję a ja wiem że wszystko będzie dobrze bo to Nasze dzieło jest pod specjalnym nadzorem. :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :)

Zmoderowano 16.10.2012 godz.8:40 - powód: Cytowanie (Hegemon)
6979
E
15 października 2012r. o 7:08
arturkedzia napisał(a): Ty masz nadzieję a ja wiem że wszystko będzie dobrze

Grunt, to optymizm i cierpliwość :)
Rokowcy :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza