Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kogo polecacie do operacji na kręgosłup.

~ niezalogowany
26 października 2012r. o 18:50
~ napisał(a): od 3 tygodni posiadam objawy rwy kulszowej lewostronnej, Od 3 dni wszystko spadło na stopę tz. "syndrom opadającej stopy". Po konsultacjach z dr. Chmielewskim spodziewana jest w najbliższym czasie operacja na kregosłup i usunięcie dysków. Jeżeli ktoś posiada ciekawe i sprawdzonych lekarzy proszę o kontakt na forum.

Wina nie wybaczenia ludziom tak ciazy na kregoslup. Wybaczyc ludziom,zwolnic ich z naszego osadu i blogoslawic powoduje wyzwolenie z tego typu dolegliwosci. Wiem z wlasnego i innych doswiadczenia. Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mn niezalogowany
26 października 2012r. o 20:20
janina słobodzian-provita-prawdopodobnie obejdzie sie bez operacji
4061
#llezka nieaktywny
27 października 2012r. o 10:51
A ja niestety byłam w marcu operowana w Nowej Soli czekałam tydzien na termin operacji,szpitaljest super,oddział również opieka extra,ale jesli ordynator Cichoński nie operuje to kazdy ma kolejne ,ja niestety dalej zwijam sie zbólu,i nie moge chodzic jade co 2tyg.na zastrzykach,lekach przeciwbólowych,byłam u kontroli teraz 24 w poradni w Nowej Soli i czekam na rezonans mam 5 listopada w Jeleniej Górze i czeka mnie kolejna operacja:( a teraz słysze ze kazdy narzeka na Nową Sól ;( ale kazdy ma swoje zdanie wiec jesli jeszcze możesz czekac to radze bo to nie wyjscie poddac sie operacji a potem nie wiadomo co dalej tak jak ja teraz i kazdy mnie zbywa i kaze isc tam gdzie miałam robione:( masakra

llezka
~ niezalogowany
27 października 2012r. o 11:08
c.d aktualnie otrzymałem od r. Chmielewskiego tz. blokade w kręgosłup na oddziale neurologicznym i do domu. Teraz jeżdzę do niego prywatnie do przychodni na Staszica na naświetlanie laserem zabieg 50 zł. po tym powrócił ból w nogę co świadczy że cosik się dzieje pozytywnego. Chcę wspomnież, iż mój szwagier operował się już dwókrotnie we Wrocławiu na Weigla szpital wojskowy i a dalszy ciągu odczywa bul kręgosłupa. Aktualnie odpoczywam w łózku nie obciążać i ugniatać nerwu. Jestem dobrej myśli. O dalszej mojej histori choroby poinformuję na forum. A bym zapomniał widziałem na ellegro ciekawe maty do masażu i możliwością podgrzewania za kwotę 120zl. co uważacie ja uważam że nie zaszkodzi a pomasować może.
~ niezalogowany
27 października 2012r. o 11:13
MM2012 napisał(a):
~ napisał(a): od 3 tygodni posiadam objawy rwy kulszowej lewostronnej, Od 3 dni wszystko spadło na stopę tz. "syndrom opadającej stopy". Po konsultacjach z dr. Chmielewskim spodziewana jest w najbliższym czasie operacja na kregosłup i usunięcie dysków. Jeżeli ktoś posiada ciekawe i sprawdzonych lekarzy proszę o kontakt na forum.

ja z tym samym zdniagnozowana dokładnie tak samo jak ty przez tego samego lekarza... odleżałam na lekach i zastrzykach (jakieś 112 zastrzyków) 4 miesiące. Bez operacji się obyło ! Robiłeś rezonans wogóle..??? Jeśli nie zrobiłeś jeszcze to zacznij od tego najpierw, a później polecam wizytę u neurochirurga i dopiero podjęcie decyzji.
Dr Chmielewski OK tylko że wszystkich by pchał na stół !

ok kolego ale co tylko łóżko i leki czy też jakiaś rechabilitacja bo nie do konca rozumiem.
~mn niezalogowany
27 października 2012r. o 12:30
ja to wszystko przechodziłem,w końcu pomogła pani Janina Słobodzian(provita)
~mn niezalogowany
27 października 2012r. o 12:38
ja to wszystko przechodziłem,w końcu pomogła pani Janina Słobodzian(provita)
~jas niezalogowany
27 października 2012r. o 12:51
Po 1 podchodź b. sceptycznie do Chmielewskiego bo na dobrym bajerowaniu się zna i na wkręcaniu ludziom bzdur też. Przykład lasera za 50zl który normalnie kosztuje 5-15zł za zabieg np w BIOMED i tłumaczenie doktorka, że jego laser jest inny daje do myślenia. Po 2 operacja to ostateczność wcale nie jest złotym środkiem na pozbycie się bólu i usłyszysz to od każdego dobrego neurochirurga bo od neurologa niekoniecznie. Czemu żaden lekarz w naszym mieście nie odtworzy przy Tobie płyty ze zdjęciami i nie wytłumaczy w czym tkwi problem a tylko podpiera się opisem dołączonym do płyty z np rezonansu czy tomografu? Polecam blisko prof Sliwińskiego ze Zgorzelca lub dalej dr. Patrzyka z Wrocławia. Lekarze w naszym mieście to strata czasu, ZDROWIA i pieniędzy. i zdrowia zyczę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza