Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Abramowicz: zrzeknijmy się diet!
~Malkon. niezalogowany
9 listopada 2012r. o 20:00
Może i dobry pomysł pana Zdzisława, który przez wiele lat oddawał się pracy społecznej. Myślę, że w obecnych czasach wszechobecnej walki o grosze, pomysł ten nie uzyska poparcia. Ja gdybym wystepował z takim pomysłem dodałbym (słowa przekułbym w czyn) , że z określnym dniem zrzekam się z przysługującej mi diety. Zeby się zrzec diety nie potrzeba żadnego umocowania ustawowego. Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
9 listopada 2012r. o 20:17
No, to rajcy z klubu "kabaretu starszych panów" postarają się aby to była ostatnia kadencja miejscowego "Wołoszańskiego"...

Dopisane 09.11.2012r. o godz. 20:15:

~Bolecnauta napisał(a): tak usprawiedliwia swoje niefortunne wystąpienie w telewizji Łużyce w sprawie szkoły Pijarów.

Delikatny jesteś Kolego :-)
Też myślę że ta propaganda Panu Zdzisławowi nie pomoże ani "ciut ciut" (jak mawiają Egipcjanie) zwłaszcza po wybrykach rady ws. klechów z Grodu Kraka...

Dopisane 09.11.2012r. o godz. 20:17:

~Malkon. napisał(a): (...) obecnych czasach wszechobecnej walki o grosze, pomysł ten nie uzyska poparcia. (...)

Nie uzyska poparcia?! Nie uzyska nawet grama ich uwagi a co dopiero poparcia :-)
~ niezalogowany
9 listopada 2012r. o 21:37
Boję się,że nie tyle nie będzie pozytywnego odzewu ze strony radnych, a wręcz przeciwnie padnie propozycja podniesienia diet - jak uczyniło w dobie kryzysu i podnoszenia podatków szarej masie - 460 darmozjadów z Wiejskiej :( To, tak żeby żyło się nam lepiej....
7878
#ojciec nieaktywny
9 listopada 2012r. o 22:45
Słowa radnego:"Dlaczego my mamy brać takie pieniądze które bierzemy, często właściwie nic nie robiąc, tylko siedząc i wysłuchując?" są przyznaniem się do tego jaką oni (radni) pracę wykonują. Kutwa...kto ich w końcu rozliczy z efektów !!! Sami się przyznają do olewactwa, a jeszcze pozwalamy im za to brać dużą kasę ! Ludzie ! Co się w tej Polsce wyczynia ! Ależ mi ciśnienie podniósł ten samokrytyczny skaut...
~biedna matka niezalogowany
10 listopada 2012r. o 14:12
jezus maria 1600 za nic? Ja musze sie na......lać za 900 zł na rękę bo mimo wykształcenia nie ma tu pracy dla nas matek. Krew mnie zalewa jak biorę swoją śmieciówkę doręki . Nic tylko zostać przyjaciółką romka . Moze wtedy nie będę tłumaczyćdziecku że jego marzenia i moje ambicje muszą leżeć na boku.
~ niezalogowany
10 listopada 2012r. o 15:28
~biedna matka napisał(a): jezus maria 1600 za nic? Ja musze sie na......lać za 900 zł na rękę bo mimo wykształcenia nie ma tu pracy dla nas matek. Krew mnie zalewa jak biorę swoją śmieciówkę doręki . Nic tylko zostać przyjaciółką romka . Moze wtedy nie będę tłumaczyćdziecku że jego marzenia i moje ambicje muszą leżeć na boku.

Najlepiej wystosować pisma do wszystkich radnych z prośbą o przekazanie diety i zobaczymy , który z nich to zrobi a którzy siedzą tam tylko dla kasy ?

~t.katowski niezalogowany
10 listopada 2012r. o 15:59
...kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień :D ...zapytam tylko, kto tych radnych wybierał? sami się wybrali? :/
~t.katowski niezalogowany
10 listopada 2012r. o 16:00
...kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień :D ...zapytam tylko, kto tych radnych wybierał? sami się wybrali? :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza