Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biało-czerwoną flagę wywieszamy z dumą
~emeryt niezalogowany
11 listopada 2012r. o 10:24
Już dawno temu ktoś powiedział;
Tam jest Ojczyzna ,gdzie jest chleb.
Każdy ma prawo wyboru.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4743
#MANSON nieaktywny
11 listopada 2012r. o 11:29
Chociaż dziś się nie kłóćmy tylko dumnie i radośnie świętujmy!

POLSKA!!!!!! :]

:]

....puki My żyjemy!

Dopisane 11.11.2012r. o godz. 11:15:

&feature=related

Dopisane 11.11.2012r. o godz. 11:29:

[img=1352629743_ckkpf25.jpg]
2900
#falco nieaktywny
11 listopada 2012r. o 13:43
rafix0016 napisał(a): mysle ze w gruncie rzeczy wcale tak nie mysla i tez wykazuja takie objawy.
to tylko chec przekory i pokazania swojej złosci z powodu bezsilnosci każe im pisać takie zgorzkniałe teksty..

trochę prawdy w tym jest pomijając moją ,,zgorzkniałość,,
po prostu piszę co myślę nie ubierając tego w ,,pawie piórka,,
nie czuję się ani lepszym ani gorszym Polakiem i nie czułem się takim kiedy też pracowałem dla Niemca czy kogoś innej narodowości :D
dzisiaj to inni czynią mnie ,,gorszym,, bo to że napiszę o tym że mam gdzieś te wszystkie marsze i kolejne wrzaski o ,,niepodległości,, :>
może mną ,,rządzić,,Murzyn,Żyd czy Eskimos tylko niech to robi widząc we mnie człowieka i obywatela :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4570
#rafix0016 nieaktywny
11 listopada 2012r. o 15:52
dla mnie nie jestes gorszy.
tak samo nie jest nim ktos,kto nie ma pracy, nie ma na nowe auto czy modny ciuch.
Uwazam ze Polska -jako tak zwana "Matka"-powinna stworzyc swoim dzieciom czyli obywatelom godne warunki do życia.
Najgorsze jest to jednak ze z takimi "przyjaciólmi " dookoła jak nasi dzielni panowie z Wiejskiej- ma zwiazane ręce i niewiele do powiedzenia.
Bardzo chciałem pracowac w Polsce.Wiele mnie kosztuje "bycie na wyjezdzie."
Ale podejrzewam ze gdybym zostal jeszcze chwile mogloby to sie zle skonczyc niestety... :>

Aczkolwiek to swieto dotyczy zupełnie innej kwestii... ;)

Dopisane 11.11.2012r. o godz. 15:51:

Dopisane 11.11.2012r. o godz. 15:52:

Opowiedz nam, moja Ojczyzno,
jak matka dzieciom ciekawym,
o latach znaczonych blizną, wiekach chwały i sławy.
Wytłumacz nam, jak umiesz,
skąd czerwień i biel sztandarów.
Niech ludzie żyją tu w dumie,
że taki wydał ich naród![img=1352645542_4g5uunk.jpg]

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
8384
#ko nieaktywny
11 listopada 2012r. o 16:23
http://www.tvn24.pl/zamieszki-na-marszalkowskiej-interweniuje-policja,287970,s.html
~ttt niezalogowany
11 listopada 2012r. o 19:34
Duma! Duma! Duma![img=1352658846_1w540dt.jpg]
~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 19:35
Jeździłem dzisiaj po Bolesławcu i wywieszonych flag jak na lekarstwo. Dobrze pisałem, że będzie mało, ale przeliczyłem się pisząc 50% :P Nie liczę tych na latarniach, bo to z przymusu :D
~Zybstar niezalogowany
11 listopada 2012r. o 20:04
Ja tez nie wywiesiłem, bo zawsze zapominam kupić, ale chwała i cześć tym którzy pamiętali ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!