Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biało-czerwoną flagę wywieszamy z dumą
5183
magnum44
11 listopada 2012r. o 0:23
Cóż, ja jestem dumna, że jestem Polką i kocham moją Ojczyznę!

I... figę mnie obchodzi, ze zaraz po mnie "pojedziecie"!
Nie zmieni to mojego zdania!

Pozdrawiam wszystkich, bez względu na to czy są dumni, czy nie, że są Polakami!

:):)

&feature=related :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7878
#ojciec nieaktywny
11 listopada 2012r. o 0:34
Falco/...wiesz co? (...) spojrzeniem na tych co zagranicą tyrają. Nasza kasa wspomaga tę chorą gospodarkę, z naszych podatków też korzystasz, gdyby nie ta zagraniczna kasa byłoby całkiem tragicznie w Pl. Spróbuj takiego życia ... Moje dzieci mają całe życie gnić w kawalerce, bo jestem Polakiem i muszę żyć w ojczyźnie? (...) Mam prawo wybierać gdzie pracuję, gdzie mieszkam i nikt mi tego nie zabroni. I niech nikt nie waży się mówić mi, że jestem gorszym Polakiem, bo ...(...)

Zmoderowano 11.11.2012 godz.10:25 - powód: słownictwo (sentinel)
211
skorn
11 listopada 2012r. o 0:42
ojciec napisał(a): Nasza kasa wspomaga tę chorą gospodarkę, z naszych podatków też korzystasz, gdyby nie ta zagraniczna kasa byłoby całkiem tragicznie w Pl

brednie

<i>
7878
#ojciec nieaktywny
11 listopada 2012r. o 0:51
myśl co chcesz...ja wiem swoje.

Zmoderowano 11.11.2012 godz.10:26 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
11 listopada 2012r. o 4:38
falco napisał(a): dlatego zasiądę sobie w foteliku ze szklaneczką dobrego wina i popatrzę na ten cyrk przechrztów,farbowanych lisów ,populistów i oszołomów politycznych...

A kto sie wybiera na nasz lokalny cyrk w Bolesławcu?
~patryjata niezalogowany
11 listopada 2012r. o 5:03
Dwa owsiki (ojciec i syn ) wędrują przez jelito grube są już bardzo wyczerpane wędrówką aż w końcu pojawia się światełko w tunelu - resztkami sił docierają do końca i oślepieni światłem i słońcem nie mogą nadziwić się pięknu świata, które zobaczyli. Synek do taty mówi: Tatusiu jak tu pięknie, jakie świeże powietrze zostańmy tu na zawsze , ale Tata sie zadumał i odpowiedział synkowi ze smutkiem - NIE synu musimy wracać do OJCZYZNY.
2900
#falco nieaktywny
11 listopada 2012r. o 7:36
ojciec...
gdzie napisałem że potępiam pracujących za granicami?
gdzie napisałem że potępiam wywieszających flagę?
domyślam się że było po północy i nie bardzo wiedziałeś co piszesz :)

...swojej córce wbijam do głowy jedno,,uciekaj z tego kraju jak najszybciej,, dlaczego?
bo jest młoda i ma szanse na lepsze życie a ja?
,,starych drzew się nie przesadza,, ale nigdy nie mówię ,,nigdy,, :D tak jak nie mówię że jestem patriotą :P
myślisz że ,,ruszają,, mnie takie teksty typu ,,wal się,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4570
#rafix0016 nieaktywny
11 listopada 2012r. o 8:20
NIE MUSIAŁES TEGO PISAC WPROST FALCO
Widac od razu jakie masz zdanie o rodakach którzy wyjechali do pracy.
Dla ciebie to juz nie sa prawdziwi Polacy tylko ci drugiej kategorii.

I co z tego ze jestem tu a nie kraju? Rownie dobrze interesuja mnie sprawy polskie jak ciebie. A moze nawet bardziej.
Robie zakupy w Polsce,wysyłam tam pieniadze wiec rowniez płace podatki.
Ogladam WYŁĄCZNIE polską telewizje wiec jestem na bieżąco w sytuacji gospodarczej i politycznej.

Powiedz mi co takiego robisz ty, ze uwazasz sie za bardziej "prawdziwego" Polaka ode mnie?

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!