Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biało-czerwoną flagę wywieszamy z dumą
2900
#falco nieaktywny
10 listopada 2012r. o 21:27
a może teraz w odwrotną stronę :)
wróć i zrób z tym ,,g...,, porządek...
a może to właśnie Ty ,,podkuliłeś ogon,, i wolałeś wyjechać :D

dla mnie to co wkleiłeś może jest jeszcze flagą państwa tylko pomyśl jak wielu ludzi nazywających siebie dzisiaj polakami ,politykami ,wyciera sobie mordy tym czym dla wielu,wielu Polaków ,ten skrawek materiału był ,,świętością,,
nie karz nikomu dzisiaj ,,wyp...,, z tego kraju bo mają w sobie więcej odwagi od Ciebie skoro są tu jeszcze i próbują mimo wszystko żyć... :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
10 listopada 2012r. o 21:35
Amen !
A to jest wielka sztuka...

Dopisane 10.11.2012r. o godz. 21:35:

rafix0016 napisał(a):
To swieto na które pracowalo wiele wartosciowych pokolen.

I wiele tych pokoleń płaciło zusy a bardzo wielu z nich emerytury nie dożyło. Kasa gdzieś przepadła a ojczyzna teraz mi mówi że płacę emeryturę mojego ojca, a ja się jej pytam:
A gdzie są te pieniądze które on płacił, bo chyba nie wydałaś ich na mojego dziadka którego nigdy nie poznałem zmarł w wieku czterdziestu kilku lat ?

Rafix, skoro tak kochasz ojczyznę to wracaj, zrzucaj się razem z nami na ten bajzel a nie ubliżasz komuś z saksów...
2900
#falco nieaktywny
10 listopada 2012r. o 21:43
jako ,,dumny,, polak łap się za łopatę i rób porządek po huraganie a nie kreujesz się tu na patriotę... :D

~małyPolak niezalogowany
10 listopada 2012r. o 21:49
Tych co wyprzedali Polskę też ! (wywieszamy z dumą)
2924
#Anonim2924 nieaktywny
10 listopada 2012r. o 21:52
rafix0016 napisał(a): a ciebie Wujek tez nikt na siłe nie trzyma chyba co?

Mylisz się, trzyma mnie tu wiele i wielu: dom, praca, żona, dzieci, rodzice z którymi chciałbym się widywać jak najczęściej puki ich jeszcze mam, przyjaciele a nawet pies z którym dzielę to "piękne" polskie życie... No akurat to pies ma ze wszystkich wymienionych najlepiej - zero problemów :-)...

rafix0016 napisał(a): jesli temat bedzie dotyczył panów posłów z Wiejskiej i konsekwencji ich rządów-pogadamy inaczej...

Przynajmniej w jednej kwestii zgadzamy się.
Pozdrawiam
2900
#falco nieaktywny
10 listopada 2012r. o 22:04
dobra jest-teraz lece na ,,szkło kontaktowe,, pózniej poczytam ,,fakty i mity,, a już rano ,do śniadanka ,obowiązkowa lektura ,,Nie,,
WSZYSTKIM ,,PATRIOTOM NA UCHODZSTWIE,, DOBRANOC :D

4553
#Margot2000 nieaktywny
10 listopada 2012r. o 22:36
Zajęło mi troszkę czasu aby przeczytać ten wasz patriotyczny dialog....Nie pracuję w Polsce ale przez to nie czuję się inna,gorsza, nie podkuliłam ogona i nie uciekłam...jestem tam gdzie jest praca abym ja i moja rodzina w miarę normalnie żyła...Falco troszkę przesadziłeś w osądach ludzi ,którzy wyjechali, jesteśmy takimi samymi ludzmi, którzy pracują,płacą podatki i chcą coś osiągnąć w życiu a czy w Polce cz nie dla mnie to nie istotne...a odnośnie patriotyzmu...to mój polega na tym że nie wstydzę powiedzieć tutaj że jestem z Polski.
2900
#falco nieaktywny
10 listopada 2012r. o 23:21
Margotko-przeczytaj to co napisałaś :)
jesteś tam bo tam jest praca,bo tam możesz godnie żyć...
pisząc to sama określiłaś ten kraj z którego wyjechałaś jako kraj niespełnionych nadziei ,kraj gdzie ,,dumą,, nie napełnisz przysłowiowego ,,gara,,
takich ludzi jest tutaj już chyba miliony...niestety...
nie potępiam ludzi będących za granicą i tam pracujących tylko tych którzy tracąc z pola widzenia to co tutaj się dzieje ,stracili kontakt z rzeczywistością czysto ,,polską,, :)
dobranoc

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza