Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelny wypadek na ulicy Widok
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 12:49
~tomas napisał(a): Widziałem ten samochód wczoraj około godziny 19. Jechałem od strony Osiecznicy a on stał na swiatłach awaryjnych na zakręcie tuż za skrzyżowaniem na Osieczów. Jak sie zatrzymałem to 3-ch młodych chłopaków zaczęło go pchac a za kierownicą siedziała młoda dziewczyna...
nie bylo zadnej dziewczyny bylo 4 chlopakow wiem bo sam tam bylem i po co takie gadanie
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~osa niezalogowany
22 listopada 2012r. o 13:16
Spieszyła się spóźniona na wycieczkę :(
O 6:30 miała wyjazd spod handlówki :(
Szczere kondolencje... Współczucia dla brata :(
~?? niezalogowany
22 listopada 2012r. o 13:16
w jakim Marcin jest stanie?
3145
#hemi nieaktywny
22 listopada 2012r. o 13:56
po prostu było za szybko i tyle!! Może 99 razy udalo mu się przez ten zakręt przelecieć z daną prędkością a dzisiaj wpadł w poslizg i tyle.

Ktoś tu pisze,że dziewczyna spieszyła się na wycieczkę szkolną-może zwykle chłopak jeździł zgodnie z przepisami a dziś przejechał szybciej i to było za szybko,auto się nie utrzymało na drodze a kierowca nie był w stanie nic zrobić i tyle:(

to był WYPADEK więc wątpie aby brat celowo spowodował wypadek gdzie traci siostrę.

Stała się tragedia i należy współczuć i trzymać kciuki za kierowcę,aby nie było dwóch pogrzebów dla tej rodziny!!:(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 13:59
~kornik napisał(a): powjem wam tak rodzice maja teraz najgorszy dzien w rzyciu jak się otym dowjedzieli ze ich curka zgineła ;( . mi to sie robi zal tej rodziny i wszyskich co ja znali ;(

A mi to się również robi żal takich jak ty, najpierw weż słownik do ręki i zobacz jak należy pisać, a nie robisz groteskę z taką ortografią na poziomie imbecyla....cytuję ''najgorszy dzień w rzyciu'' ,''curka'' nie wspominając o innych banialukach.Błagam ,nie pisz lepiej nic bo to obraza tych ,o których piszesz.Kondolencje dla rodziny zmarłej dziewczyny ,niech dobry Bóg da Wam siłę i pomoże w tym trudnym czasie.
~k niezalogowany
22 listopada 2012r. o 14:19
kondolencje dla rodziny.. straszna tragedia :(
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 14:20
http://www.tvn24.pl/zderzenie-czolowe-o-swicie-nie-zyje-16-latka,290132,s.html
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 14:30
Błagam, Kornik, nie pisz już nic więcej - tego się po prostu nie da czytać.
Kondolencje dla rodziny Kasi.
REKLAMAMrowka zaprasza