Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mikołaj jeździ autobusem!
~Ja niezalogowany
30 listopada 2012r. o 16:59
Bardzo proszę, aby Mikołaj również jeździł po południu, co??? Dzieciaczki do południa są w szkołach i przedszkolach!!! Panie Jagiera- warto o tym pomyśleć!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~qwa niezalogowany
30 listopada 2012r. o 19:28
W godz, rannych, że co?. W nocy niech jeżdzi Mikołaj autobusami, przeciecie wtedy rozdaje prezenty.
8117
#alabaster72 nieaktywny
30 listopada 2012r. o 20:35
Pamiętam, lat kilka w stecz, byłem Św.Mikołajem.Pewnej wigilijnej nocy, właściwie to był jeszcze wieczór, wyjechałem z prezentami do dzieci, zgadniecie czym jechłem?Czerwonym "maluchem".Pełny strój, nawet okulary na nosie miałem, nie korekcyjne, zwykłe szkła.Stanąłem na światłach i ludzie widzący mnie w moim maluszku machali do mnie, wierzcie lub nie, czułem się jak na prawdę ktoś ważny.Na przystanku stojącym ludziom rozdawałem cukierki.Warto poświęcić czas, nie patrząc na kasę, ja jechałem do dzieci siostry, nigdy nie robiłem zarobkowo, to nie była fucha.Może wrócą te czasy, mam taką nadzieję

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~beatus niezalogowany
30 listopada 2012r. o 21:20
fajna inicjatywa :)
~Bolecnauta niezalogowany
30 listopada 2012r. o 21:31
Jakim autobusem, powinien jeździć saniami.
3299
#gb nieaktywny
30 listopada 2012r. o 22:15
alabaster72 napisał(a): Pamiętam, lat kilka w stecz, byłem Św.Mikołajem.Pewnej wigilijnej nocy, właściwie to był jeszcze wieczór, wyjechałem z prezentami do dzieci, zgadniecie czym jechłem?Czerwonym "maluchem".Pełny strój, nawet okulary na nosie miałem, nie korekcyjne, zwykłe szkła.Stanąłem na światłach i ludzie widzący mnie w moim maluszku machali do mnie, wierzcie lub nie, czułem się jak na prawdę ktoś ważny.Na przystanku stojącym ludziom rozdawałem cukierki.Warto poświęcić czas, nie patrząc na kasę, ja jechałem do dzieci siostry, nigdy nie robiłem zarobkowo, to nie była fucha.Może wrócą te czasy, mam taką nadzieję

Ależ wystarczy jak będziesz CZŁOWIEKIEM.

Dopisane 30.11.2012r. o godz. 22:15:
Po co zaraz Aniołem?

Zmoderowano 01.12.2012 godz.18:37 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
30 listopada 2012r. o 23:59
składam sprzeciw. Mikołaj to nie celebryta! Może jest gwiazdą, może jakąś ma na boku.
Celebryci znani są z tego, że są znani. Mikołaj znany jest poprzez swoje czyny!
~heavyblack97 niezalogowany
1 grudnia 2012r. o 15:50
To ja zapraszam do autobusu nr 3 który z Kruszyna o 7.30 jedzie :3 nk chyba, że w 6 ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza