Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mikołaj jeździ autobusem!
2473
#Michalbc nieaktywny
1 grudnia 2012r. o 18:40
Popołudniu też jeździć będą ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 11:23
~ napisał(a): Mikołaj znany jest poprzez swoje czyny!

Dlatego tez to nie jest Mikolaj. To jest swiety Mikolaj.
2346
#gustaw nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 9:04
To super że jeździ rano wtedy wszystkie dzieciaczki są w szkole i przedszkolu. Może ten worek ma pusty i udaje głupka.
Lepiej chyba byłoby jeździć popołudniu gdzie wszystkie dzieci są po zajęciach.
Następny WSTYD !!!!!
10007
#vacanza nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 11:13
Dziś w autobusie MZK spotkałem MIKOŁAJA który obdarował mnie prezentem w postaci lizaka . Było mi bardzo miło a reakcja dzieci jadących do szkoły i ich radość potwierdzają że był to dobry pomysł .
~ niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:16
Mikołaj jeździł w czasie gdy dzieci jechały do szkoły ja jechałam do pracy i też dostałam lizaczka
~ niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:31
~ napisał(a): Mikołaj jeździł w czasie gdy dzieci jechały do szkoły ja jechałam do pracy i też dostałam lizaczka

LIZZZACZKA OD MIKOŁAJA :> :P
~Lol niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:50
podchodzi taki do Ciebie niby mikołaj i "Bileciki do kontroli"
~MARIA niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 11:53
Mikołaj jeździ w autobusie MZK do południa.Komu ma rozdawać prezenty skoro wszystkie dzieci są w szkole lub w przedszkolu.Nie trafione :) KOLEJNY WSTYD PANIE PREZESIE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza