Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci odnaleźli zaginioną 15 - latkę
~GosiaM niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 15:28
Nie chodziło mi o wysiłek rodziców , ale o podejście dzieci , bo przecież one biorą przykład z innych i wiedzą, że cokolwiek zrobią to i tak mamusia z tatusiem stanie w ich obronie .
Nie są nauczone odpowiedzialności za własne czyny .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~brom niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 15:37
Falco , tylko nie klasztor ,bo dopiero może się coś dziwnego narobić, rozmawiac , rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać,radzic ,ostrzegać ,tłumaczyć, i kochać przede wszystkim.
~DANDIDA niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 15:39
dokładnie to nie wina rodziców . czasem sie staraja robia co moga, by wychowac tak jak najlepiej potrafia. kiedys ona zrozumie ze zle robi ale wtedy bedzie mozliwe juz za pozno :| jest młoda i bardzo naiwna wiele osób to wykorzystuje jak np. ten jej znajomy 29 lat poprostu brak sło........ !!

Zmoderowano 04.12.2012 godz.15:42 - powód: caps lock (sentinel)
~ niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 15:49
~GosiaM napisał(a): Nie chodziło mi o wysiłek rodziców , ale o podejście dzieci , bo przecież one biorą przykład z innych i wiedzą, że cokolwiek zrobią to i tak mamusia z tatusiem stanie w ich obronie .
Nie są nauczone odpowiedzialności za własne czyny .

Masz rację , ci rodzice powinni się wysilić i ruszyć mózgownicami, znam taki przypadek ,gdzie mamusia obstawała, za swoimi dziećmi kiedy ludzie otwierali jej oczy na to co te dzieci robią, i teraz te dzieci to złodzieje, bandyci, narkomany,k.... i tp awszystko z zaniedbania i zaniechania działania we właściwym czasie.
~ niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 16:03
A szczególnie są to rodzice którzy mają dzieci w wieku swoich wnuczków :|
~lala niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 16:21
ty to ile ty masz lat co nie wkuzasz jej za bardzo ty jestes jaka ś durna :/ bo poszła do imperium z kumpelami a to juz wielkie szoł moze nie miała z kim wrucic do domu i ja zapytał czy by z nim nie poszła do domu a ona sie zgodziła !! !! !! !!
211
skorn
4 grudnia 2012r. o 16:30
lala, a jak ja cię poproszę, to pójdziesz do mojego domu? tylko na parę dni...

<i>
~ach niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 16:37
wszyscy co ją znają z innej strony niż jej bliscy znajomi, podejrzewali,że mogła sobie gdzieś zniknąć,tak o,dla jaj,bo rodzice i tak nic nie zrobią... Ona się nieźle "bawiła" xD a bliscy się martwili.. norma, jeszcze nie raz o tym usłyszymy. ;) taki typ dziewczyny.
REKLAMA BAU zaprasza