Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Snooker

5213
#maggie nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 15:23
Witam,nie wiem czy temat już był i czy kogoś zainteresuje. Otóż ciekawa jestem czy są w Bolesławcu fani Snookera? Ja osobiście uwielbiam oglądać zmagania snookerzysów. Obecnie trwa UK Championship moim faworytem za którego trzymam kciuki jest Alister Carter. Pozdrawiam i mam nadzieję,że nie jestem sama w tym temacie :)

Ciesz sie malymi sprawami,duze same sie soba zajma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 16:20
W ping ponga można pograć. Dyscyplina w sam raz na miarę Bolesławca :)
7471
#olaboga nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 17:15
Witam :) oj nie moglibyśmy razem ogladac snookera poniewaz ja jestem za Murphy'm :) rozniez lubie ogladac snookera, niestety w praktyce nigdy nie gralem ;/
3145
#hemi nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 17:27
snookera wcześniej oglądałem non stop i byłem na bieżąco,teraz rzadziej niestety:(
Zawsze trzymałem kciuki za Hendry'ego i O'Sullivana;)

Dopisane 07.12.2012r. o godz. 17:27:

kumpel ma klub snokerowy (ot farciarz,zamienił pasję w pracę:)) gdzie można fajnie pograć (jak oglądacie relacje to pewnie znacie Jewtucha;)),ma trzy 12 stopowe stoły do snooczka i dwa 9 stopowe do pool bilarda.
Ale klub troszkę daleko:(

U nas ze snookera nie ma nic,jedyne co zostaje to trenować na wytartych stołach grając w bilarda w pubach ,gdzie pytanie o krzyżak wydaje się fanaberią:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7471
#olaboga nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 20:39
no O'Sullivan skonczyl kariere z tego co wiem ;) a Hendry to juz klasyka ;) a gdzie Twoj kolega ma ten klub? Zeby 'pograc' w bilarda do wedlug mnie najlepiej w Zgorzelcu w Plazie. Gralem tam wielokrotnie i gra sie lepiej niz w Fair Play czy Jokerze. Stoły w Bolesławcu to pomyłka, to mija sie z celem. ;/
5213
#maggie nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 22:33
olaboga napisał(a): Witam :) oj nie moglibyśmy razem ogladac snookera poniewaz ja jestem za Murphy'm :) rozniez lubie ogladac snookera, niestety w praktyce nigdy nie gralem ;/

Oj tam,oj tam :P mimo,że mamy innych faworytów myślę,że wspólne oglądanie byłoby możliwe :) przecież byśmy się raczej nie pobili co? :D na obecną chwilę MURPHY 4-8 CARTER :D pozdr dla fanów snokerka

Dopisane 07.12.2012r. o godz. 22:33:

Czyżby nie było więcej fanów Snookera? Murphy goni Cartera 7-8

Ciesz sie malymi sprawami,duze same sie soba zajma.
~ niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 22:53
ja ogladam, kiedys bylem troche zaangazowany w organizacje turniejow.
~snookerzysta niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 23:01
Ja zawsze dopinguje Markowi Selbiemu.

Swoja droga, grywa ktos z was w snookera na wp.pl ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza